Пълнолуние в Рак: Пожелайте си нещо!

На 02.01. в 04.00 часа сутринта настъпва Пълнолуние в знака Рак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето преминаващо през Козирог. Най-силно ще усетим Пълнолунието от 1-ви...

1119 0

На 02.01. в 04.00 часа сутринта настъпва Пълнолуние в знака Рак. Тогава Луната застава в точна опозиция със Слънцето преминаващо през Козирог.

Най-силно ще усетим Пълнолунието от 1-ви до 3-ти януари във връзка с нещата, за които отговаря оста Козирог-Рак, а именно домашния уют, семейството, родителите, материалното и обществено положение.

Понеже събитието ще противопостави егото, волята и съзнателните ни нужди (Слънцето) срещу чувствата, емоциите и подсъзнателните ни копнежи (Луната), е важно да се постараем да запазим вътрешния си баланс и да не реагираме първосигнално на всяко дразнене идващо от заобикалящите, за да не разваляме отношенията си с близките до нас хора.

Пълнолунието е изключително подходящо за изглаждане на отдавна залегнали в семейната история конфликти, приключване на сделки, продажба на стоки за дома и отказване от стари навици. Не е подходящо за стартиране на връзки, подписване на договори, купуване на стоки за дома.

Най-силно ще усетят събитието кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и за хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. При тях запазването на хармонията в отношенията с най-близките им хора ще е трудна задача. От една страна е много вероятно да се претоварят в желанието си да угодят на всички, което в последствие ще ги умори и изнерви. От друга страна може да се отдадат изцяло да себе си и да забравят близките и техните нужди, което пък ще разстрои останалите. Който и от двата сценария да преобладава е важно да се постараят да са достатъчно търпеливи и отзивчиви към другите, но без да се увличат и да губят връзка със себе си и собствените си нужди.

loading...