Пълнолуние в Телец: Освободете се от това, което ви тежи!

На 24.10.2018г. (сряда) в 19,46 часа ще настъпи поредното Пълнолуние на един градус в знак Телец. Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и...

1046 0

На 24.10.2018г. (сряда) в 19,46 часа ще настъпи поредното Пълнолуние на един градус в знак Телец.
Пълнолунието е лунна фаза, в която Земята се намира между Слънцето и Луната или двете небесни тела Луна и Слънце се намират едно срещу друго. По тази причина, живите същества живеещи на земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела.

Това е етапа, когато Луната и ние хората трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар и да си позволим да останем с това, което ни трябва.
Процесът ще засегне оста Телец-Скорпион, която ще осмисли темите свързани с видимото и невидимото, нашите и чуждите пари, ценностната система и емоционалния ни свят, практичното и духовното. Имаме работа!
От една страна Луната в знак Телец заявява с какво разполагаме и от друга страна Слънцето в знак Скорпион, размахва пръст и изисква от нас да виждаме повече от хоризонта.
Истината е, че живеем в материален свят и енергията на знак Телец е необходима за нашият социален статус и вид в обществото. Живеем, работим и се стремим да „ИМАМЕ“ – пари, коли, недвижимо имущество, красиво тяло, бижута, вкусна храна…. и всичко останало, което ни кара да се чувстваме добре и да се гордеем със себе си.

Знак Скорпион в астрологията е противоположния знак, който е продължение и част от една обща ос. Той от своя страна иска да доразвие и обогати този стремеж към нещо повече от притежание. Скорпион, предлага на Телец да трансформира всичко, което притежава и да мисли по далеч във времето и пространството.

loading...