Пълнолунието утре: Доверете се на интуицията си!

На 29 май 2018г. ще имаме Пълнолуние в Стрелец. То ще бъде точно в 17:51 часа. Пълнолунието – това е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена...

860 0

На 29 май 2018г. ще имаме Пълнолуние в Стрелец. То ще бъде точно в 17:51 часа.

Пълнолунието – това е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена напълно от слънчевите лъчи. От Пълнолунието започва следващата фаза на лунния цикъл, а именно намаляването на Луната. Това е най-напрегнатото време от лунния месец.

Влиянието на Пълнолунието започва да се усеща три дни преди самото събитие. Слънцето и Луната се намират един срещу друг в знаците Близнаци и Стрелец. Събитията в деня на точната опозиция, често показват най-важните теми в този момент на нашия живот. Понякога събитията така се случват, че сами ни показват какво трябва да променим или от какво да се освободим. Светлината на пълната Луна ни показва наяве всичко, което е било скрито, помагайки ни да направим правилния избор.

Пълнолунието на 29 май силно подчертава зодиакалната ос – Близнаци-Стрелец и темите на тези два знака.

Близнаци и Стрелец си противостоят в Зодиака, но заедно представляват двата полюса на една и съща енергия. Те са интелектуални знаци, обичат да се учат, въпреки че Близнаците са по-внимателни към детайлите и са по-логични, но Стрелците имат по-силна интуиция, те са изразени философи. Стрелецът е търсач на истината и той може да стигне далече, за да я намери. Той учи Близнаците да получават знания от самия живот, използвайки интуицията си и тези знания да им помага в натрупването на жизнен опит. Близнаците от своя страна учат Стрелците да не пропускат детайлите и фактите, да бъдат отворени за идеите на другите хора.

Пълнолуние в Стрелец може да ни накара да действаме към по-авантюристични решения. Пълнолунието може да ни накара да вземем решения, които да ни освободят от някои отговорности. Ще имаме определено голямо желание за свобода и за авантюристични изживявания. Но все пак трябва да се помъчим да запазим обективност в преценките си.

Предизвикателството на това Пълнолуние в Стрелец е, че може да ни доведе до различни желания, до авантюризъм, свобода и пътешествия. И по това време ще ни е много трудно да чуваме и да разбираме чуждите нужди. Ще гледаме на всичко ставащо около нас по-мащабно, за сметка на детайлите, които няма да забелязваме.

Пълнолунието в Стрелец ще ни повлияе в сферата на вярата, на висшите идеали. Това до някъде може да ни създаде трудности във вземането на решения.

Пълнолунието ще ни разтърси, ще промени много нашето еднообразно ежедневие. Ще се помъчи да ни провокира с някакво събитие, което да ни напомни и да ни покаже, че някъде там навън съществува нещо ново и различно от рутината.

Ако някой от нас има желание да почувства промяната, сега е дошъл моментът да действаме и да се преборим с всички наши ограничения и бариери и така ще успеем да отворим една нова врата в нашия живот. Проблемът е, че ние знаем, че там някъде има други възможности, нови перспективи, но ние сами сме се спрели и не сме поискали да ги вземем. Всичко е в нашите ръце, всичко зависи от нас. Сега е настъпил моментът – ако някой има желание за нова авантюра, трябва да започне да действа. И най-важното е да изхвърлим всички наши страхове. Да се изправим срещу тях лице в лице.

Пълнолунието на 29 май ще окаже не толкова благоприятен аспект с планетата Нептун. А това говори за една доста голяма хаотичност, заблуда или илюзия, в която може да влезем.

И това до някаква степен ще доведе до някакви моменти, в които ще попаднем и където ситуациите могат да бъдат много неясни и доста фалшиви.

loading...