Пълнолунието утре ще ни разтърси, ще промени много нашето еднообразно ежедневие!

На 9 юни 2017 г. ще имаме пълнолуние в Стрелец в 16,11 часа. Пълнолунието е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена напълно от слънчевите лъчи. От...

1140 0

На 9 юни 2017 г. ще имаме пълнолуние в Стрелец в 16,11 часа.

Пълнолунието е пикът на лунния цикъл, тогава Луната е осветена напълно от слънчевите лъчи. От пълнолунието започва следващата фаза, намаляването на Луната. Това е най-напрегнатото време от лунния месец.

Влиянието на пълнолунието започва да се усеща три дни преди самото събитие. Слънцето и Луната се намират един срещу друг в знаците Близнаци и Стрелец. Събития в деня на точната опозиция често показват най-важните теми в този момент на нашия живот. Понякога събитията се случват така, че сами ни показват какво трябва да променим и от какво да се освободим. Светлината на пълната Луна ни показва наяве всичко, което е било скрито, помагайки ни да направим правилния избор.

Пълнолунието на 9 юни силно подчертава зодиакалната ос Близнаци – Стрелец и темите на тези два знака.

Слънцето в Близнаци символизира желанията, а Луната в Стрелец показва нашите емоционални потребности. Близнаците в астрологията имат връзка с разума, всички видове комуникации, информацията и обучението.

Близнаци и Стрелец си противостоят в зодиака, но заедно представляват двата полюса на една и съща енергия. Те са интелектуални, обичат да се учат, въпреки че Близнаците са по-внимателни към детайлите и по-логични, Стрелците пък имат по-силна интуиция, те са изразени философи. Стрелец е търсачът на истината и той може да стигне далече, за да я намери. Учи Близнаците да получават знания от самия живот, използвайки интуицията си, и след това всичко да им помага в натрупването на жизнен опит. Близнаците от своя страна учат Стрелците да не пропускат детайлите и фактите, да бъдат отворени за идеите на другите.

Пълнолунието най-силно ще бъде усетено от Близнаци, Дева, Стрелец, Риби. Юнското пълнолуние формира хармоничен аспект с Уран и Юпитер, което предсказва промени, а за някои и успешни моменти и събития.

Планетата Уран ни зове към свобода, независимост и оригиналност, но понякога нейната енергия се изразява в бунтове, раздели и непредвидими обстоятелства. За щастие имаме благотворното въздействие на планетата Юпитер в знака Везни, което ще помогне да превъзмогнем неудобните моменти, ако се появят такива.

Пълнолунието в Стрелец може да ни накара да действаме към по-авантюристични решения и такива, които да ни освободят от някои отговорности. Ще имаме голямо желание за свобода и за авантюристични изживявания. Но все пак трябва да се помъчим да запазим обективност в действията си.

Предизвикателството на това пълнолунието в Стрелец е, че може да ни доведе до различни желания, до авантюризъм, свобода, пътешествия. И по това време ще ни е много трудно да чуваме и да разбираме чуждите нужди.

loading...