Пълнолунието утре в Козирог: Всичко в крайна сметка ще се окаже за наше добро!

Пълнолунието в Козирог идва на 9 юли в 7,08 ч. Както знаем, пълнолунието е много специален момент от лунния цикъл, когато Луната в цялост е осветена от лъчите...

920 0

Пълнолунието в Козирог идва на 9 юли в 7,08 ч. Както знаем, пълнолунието е много специален момент от лунния цикъл, когато Луната в цялост е осветена от лъчите на Слънце.

Ясно е, че пълнолунието е особено силен процес, оказващ влияние върху всички ни, внасящ голямо напрежение през лунния месец.

В момента на пълнолуние често се показват най-актуалните теми от нашия живот, които изискват някакво решение. Става ни ясно какво да променим, накъде да тръгнем, от какво да се отървем. Кулминация на важни събития, когато ни се дава шансът да направим най-правилния избор в живота си.

Сегашното пълнолуние в Козирог и неговото въздействие са противоречиви, тъй като имат и положителни, и отрицателни планетни взаимоотношения. Много е вероятно да има изненади, не е задължително да бъдат негативни, а напротив – всичко ще се окаже в крайна сметка за наше добро.

Плутон и Марс ще се проявят силно и с удоволствие ще осветят тъмните места на душата – това, което обикновено остава скрито. Пълнолунието ще активизира огромна енергия, която трябва да намери начин да излезе. Ще успеем да работим конструктивно, отговорно и много сериозно.

Под въздействие на пълнолунието може да станем прекалено настоятелни и така да навредим както на себе си, така и на околните. През тези дни е необходимо да бъдем по-внимателни, защото не са изключени физически или психически натоварвания, травми и инциденти.

Пълнолунието прави хората емоционални, но пълната луна в Козирог има своите особености. При мнозина от нас ще се появи желание да контролираме близките си, да ги командваме, да им налагаме собственото си мнение, да ги ограничаваме, да ги спираме, да им създаваме прегради и препятствия по пътя.

loading...