Пълнолунието в Близнаци: Бъдете внимателни към знаците, които ви изпраща съдбата днес!

На 3.12. в 17:30 часа настъпва Пълнолуние в знака Близнаци. Тогава Луната застава в опозиция със Слънцето, което се намира в Стрелец. Заради противостоенето на двете Светила, дните...

1077 0

На 3.12. в 17:30 часа настъпва Пълнолуние в знака Близнаци. Тогава Луната застава в опозиция със Слънцето, което се намира в Стрелец.

Заради противостоенето на двете Светила, дните около събитието, от 2.12. до 4.12. се водят рискови и предразполагащи към ескалация на напрежението, възникването на ненужни конфликти и прекалена емоционалност.

Важно е през периода да се стараем да не предприемаме нови или съмнителни действия, да не се увличаме в клюкарстването и интригите, както и да не предприемаме рискови пътувания или маневри с автомобила. Препоръчително е да не закупуваме или продаваме скъпи или ценни за нас неща и да не подписваме важни договори, особено такива, които не сме изчели или обмислили предварително.

Особено трябва да сме внимателни извършвайки дейности свързани със сферите на влияние на оста Стрелец-Близнаци, а именно обмена на информация, средствата на комуникация и транспорт, кратките пътувания, покупко-продажбите, правните дела, подписването на договори и сключването на сделки.

Много е вероятно преценката ни да не е обективна и да ни е трудно да мислим рационално и последователно.

Дните около Пълнолунието ще бъдат най-напрегнати за подвижните знаци Близнаци, Стрелец, Дева и Риби, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Възможно е те да имат натрупано много нервно напрежение, което може да се прояви и като физическо неразположение.

loading...