Пълнолунието в Лъв днес: Дойде часът да избягате от застоя

Пълнолунието  настъпи днес в 15:28 часа, когато ще имаме възможност да се насладим и на лунно затъмнение от земната полусянка. Тъй като пълнолунието е второ за календарния месец,...

854 0

Пълнолунието  настъпи днес в 15:28 часа, когато ще имаме възможност да се насладим и на лунно затъмнение от земната полусянка. Тъй като пълнолунието е второ за календарния месец, това събитие е известно още и ката Синя Луна!

Лунни затъмнения се получават при пълнолуние, когато Земята застане между Слънцето и Луната. Това е време, подходящо да се разделим с нещо старо и ненужно, което досега не сме успявали да направим. Да приключим един стар цикъл в живота си, за да започнем новия.

Това е прекрасен момент да променим изцяло живота си, и то в много по-добра светлина. Изключително силен и мощен цикъл – поставящ старт на нещо ново. Настъпило е времето, когато трябва да бъдем напълно наясно със себе си: какво искаме, към какво се стремим, какви са нашите желания и цели.

Хората с по-слаба и лабилна психика се влияят по-силно и биват засегнати от лунното затъмнение. Възможно е да почувстват някакво нервно напрежение, да са психически по-затормозени и неадекватни. Препоръчително за тях е да се отдадат на релакс и да не правят нищо съществено, като изчакат да отмине бурята.

Лунното затъмнение ни провокира да направим някоя важна и решителна крачка в живота, да вземем важно решение, което от своя страна ще доведе до драстични промени около нас.

Ако искате нещо ново, ако искате движение, да избягате от старото и от застоя, сега е дошъл часът. Сега е моментът да се обърнете към Вселената и да заявите своите желания, за да ви се даде.

Слънцето на 31 януари ще е във Водолей и ще противостои на Луната в Лъв, така ще се подчертае полярността на тези два знака.

Луната показва нашите емоционални потребности, а когато е в Лъв, това определено ще се отнася до нашите творчески изяви, хобитата ни, отношенията ни с децата, любовта и страстта.

Знакът Водолей е свързан с колективните усилия, с работата в екип. В същото време енергията на Лъва е съсредоточена в обратното направление: „Аз искам да заявя себе си!“. За огнения Лъв главното е да бъде в центъра на вниманието.

loading...