Пълнолунието в Овен

Пълнулуние иде-Дръжте се!-На 25.09., в 07.00. часа сутринта под знака на Овен настъпва Пълнолунието. Луната ще бъде в точна опозиция със Слънцето. Поради тази причина от 24.09. до...

610 0

Пълнулуние иде-Дръжте се!-На 25.09., в 07.00. часа сутринта под знака на Овен настъпва Пълнолунието.

Луната ще бъде в точна опозиция със Слънцето.
Поради тази причина от 24.09. до 26.09. е много вероятно да имаме конфликт между егото и съзнателните ни желания (Слънцето) и чувствата и подсъзнателните ни нужди (Луната). От една страна, е възможно нещата, с които се захващаме през периода, да не ни се получават с нужната лекота и по всяка вероятност ще се натъкваме на непредвидени трудности и препятствия. От друга страна, в дните около Пълнолунието не е изключено да станем свръх емоционални и да реагираме прибързано, като кажем или направим неща, за които в последствие да съжаляваме.

Има риск да се увлечем в общуването и комуникацията си с другите хора и да прекалим, както с търсенето на внимание и изпъкването над другите, така и с прекаленото преиграване. Добре е да имаме предвид, че периодът около Пълнолунието не е никак добър за стартиране на проекти, връзки или отношения, за сключване на договори или сделки, за купуването на стоки, за подлагане на медицински интервенции или операции, но за сметка на това е идеален за приключване на неща, чийто край отдавна планираме.

loading...