Пълнолунието в Скорпион: Съдбоносни решения днес!

Пълнолунието на 30 април 2018 година е в 03:59 часа и е в знака Скорпион. Това Пълнолуние може да усетим с  повишена нервна възбудимост, емоционална нестабилност, психо-емоционален дисбаланс, тъй...

1718 0

Пълнолунието на 30 април 2018 година е в 03:59 часа и е в знака Скорпион.

Това Пълнолуние може да усетим с  повишена нервна възбудимост, емоционална нестабилност, психо-емоционален дисбаланс, тъй като това е знакът на трансформацията в нашия живот, на смъртта и прераждането в пряк и преносен смисъл. Възможно е на този ден да изживеем големи и важни, съдбоносни моменти и кризи в живота си.

Пълнолунието в Скорпион е възможно да ни отнеме някои стари неща от живота, да си тръгне някой или нещо, за да може да дойде новото, по-градивното и по-положителното. За да дойде нещо съвсем ново, трябва да си тръгне друго, за да му отстъпи своето място. Днешното Пълнолуние може да ни покаже най-слабите ни места, с цел да ни отвори очите, да ни пробуди и да се осъзнаем, че трябва да поработим върху нещо – за да го направим наша силна страна. Именно в това се състои този градивен и положителен момент на слабостите ни, защото те могат да се превърнат в нашите най-силни страни.

Много благоприятно е да използваме това Пълнолуние в Скорпион, ако имаме желание да скъсаме и да се разделим с нещо старо и разрушително в нас, което ни пречи. Искаме или не искаме, някой път животът сам ни тласка да действаме към тези промени. При някои те могат да бъдат много кризисни и резки, но въпросът е да ги приемем и да не бягаме от тях, защото няма къде да отидем.

Когато човек действа осъзнато и приема нещата мъдро, а не бяга от проблемите си и от своите недостатъци, така той работи върху себе си и върху своето усъвършенстване, върху своя Аз.

Силният човек може и променя себе си, може и развива себе си. Това е прекрасният период за трансформация на вашия живот. Ако искате промяна, то дошъл е моментът, възползвайте се и прочистите душата си, тялото си и ума си. Изхвърлете „боклука“, който е останал във вашия живот и започнете наново. Който иска, може и действа. Успех на тези, които вече са взели своето решение и своя живот в ръцете си.

Пълнолунието на 30-ти Април ще засегне най-вече зодиакалните знаци Телец и Скорпион а те са свързани с финансите и със собствеността ни, с материалните и финансовите ресурси, на какво сме собственици, какво управляваме.

loading...