Пълнолунието в Телец утре: Периодът е важен за всички статични знаци в зодиака

Периодът е важен за всички статични знаци в зодиака. Това са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. При хора, родени под изброените знаци, това пълнолуние оказва силно влияние върху...

1093 0

Периодът е важен за всички статични знаци в зодиака. Това са Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. При хора, родени под изброените знаци, това пълнолуние оказва силно влияние върху ценностната система, желанието за трансформация и крайните настроения, които ги обземат.

Ето защо, в момента много от тях, могат да бъдат доста крайни в изказванията си или да се инатят без причина.

Периодът е подходящ за покупка на луксозни стоки от всякакъв вид, с особено предимство са продукти от сферата на красотата и модата: козметика, парфюмерия, облекло и луксозни аксесоари.

Също така е добре да закупите тясно специализарана техника, свързана с фотография, астронимоя, микробиология и дори шпионски джажи.

За всеки един от четирите гореспоменати знаци, обаче, активното пълнолуние има различно действие. При Телците, влияние ще се усети в семейната среда, връзките с всички членове на фамилията и покупко-продажбата на имоти.

Периодът ще бъде силно емоционален. Важно е те да не проявяват своя прословут инат и да бъдат отворени към чувствата на близкото си обкръжение.

loading...