Първата Bitcoin сделка с недвижимо имущество завърши в Тексас

Увеличават се случаите за използване на Bitcoin в кафета, магазини за търговия на дребно и други в Южна Африка. Тези случаи на адаптация са важни, тъй като продължителното...

435 0

Увеличават се случаите за използване на Bitcoin в кафета, магазини за търговия на дребно и други в Южна Африка. Тези случаи на адаптация са важни, тъй като продължителното използване на Bitcoin ще увеличи ценовия цикъл на приемане и ценообразуване, обикновено наричан цикъл “Satoshi”.

В нов и интересен обрат, цялата сделка с недвижими имоти е извършена чрез Bitcoin. С други думи, сега може да купите къща с Bitcoin- поне в Тексас. Сделката е за закупуване на новопостроен дом, а пълната покупна цена е прехвърлена на продавача чрез Bitcoin. Продавачът след това прехвърля монетите в американски долари. Брокерът на покупката заяви:

“Във всичките си 33-годишен опит, честно казано не бих могъл да очаквам нещо толкова уникално, за да се движи толкова гладко. В рамките на 10 минути Bitcoin беше превърнат в щатски долари и сделката беше свършена.”

loading...