Пазете се от тази зодия, тя е най-добрият манипулатор!

Те са студени, лукави и манипулатори, които ще ви накарат да мислите, че сте им най-важният човек в света, а след това ще се обърнат срещу вас и...

3316 3

Те са студени, лукави и манипулатори, които ще ви накарат да мислите, че сте им най-важният човек в света, а след това ще се обърнат срещу вас и ще ви предадат по най-лошия възможен начин. И в главата и в сърцето имат компютър и постоянно изчисляват мислите и емоциите си.

Въпреки че те могат да нaправат така, че да се чувствате като най-важният човек в света, членовете на тази зодия са най-големите манипулатори в зодиака . Те са студени, лукави и пресметливи и могат да се обърнат срещу вас и да ви предадат по най-лошия възможен начин.

Дева

loading...


Коментари

3 comments

  1. Ива Отговор

    Не вярвах че ще прочета нещо толкова злобно в този сайт. Не съм зодия Дева но се чудя как може толкова хора да се поставят под един знаменател. Например аз мога да кажа че съм срещала хора с доста от тези качества от нежната половина зодия стрелец но това не означава че всички са такива. По ограничена и глупава статия не бях чела честно!

  2. Валдес Отговор

    Как е възможно да вярвате на такива простотии .На даден човек или му е заложено или не е.Що за суеверия запреличахте на амероканци с разбита фантазия!

  3. Румяна иванова Отговор

    Най чувствителните и отговорни хора са девите!