ПЕТ НЕЩА, КОИТО САМО СТАРИТЕ ДУШИ ЩЕ РАЗБЕРАТ

Може би не се интересувате от тенденциите или социалните норми и често сте последните, които забелязват модерната култура? Вие не сте сами. Има много хора, които се чувстват...

295 0

Може би не се интересувате от тенденциите или социалните норми и често сте последните, които забелязват модерната култура?

Вие не сте сами. Има много хора, които се чувстват по същия начин. Ето кои са петте аспекта на живота, които само старите души ще разберат и приемат като свои истини.

Предпочитате природата пред цивилизацията

Чувствате се удобно сред природата. Можете да разберете красотата на гората, свежото нощно небе, пълно със звезди, успокояващия звук на морските вълни или хипнотичното шумолене на реката.

Тези неща ви помагат да сте сигурни и заземени. Докато оживените градове, с ярки светлини и постоянна борба за надмощие, ви карат да се чувствате напрегнати и ненужни.

Не разбирате защо са всичките тези магазини, заведения и търговски вериги. Идеята да излезете на клуб, където всичко е нереално, удавено в заслепяващи цветове и електронни звуци също не ви привлича.

Старите души не се чувстват свързани с градската джунгла и използват всеки удобен момент, за да се свържат с природата и да отидат някъде, където белезите на цивилизацията личат по-малко.

Виждате „голямата картина“

Вие добре знаете колко временен е този човешки живот от гледна точка на великата схема на нещата.

Знаете, че сте малка прашинка в огромната Вселена, песъчинка в безкрайната брегова линия, но това не е нито тъжно, нито притеснително.

Виждането и разбирането на голямата картина, глобална или космическа, не означава, че не цените и този непостоянен, кратък човешки живот.

Знаете, че всяко малко действие може да повлияе на големите процеси, както всяко петънце би променило една картина. Ето защо се стараете да живеете по начин, който е в съответствие с вашите принципи и вярвания.

loading...