Как да разберете, че имате кармична връзка с партньора си

Кармичната връзка е нещо не много срещано при двойките. И може би за добро, защото е нож с две остриета. Както може да ви радва с прекрасна любов,...

1926 0

Кармичната връзка е нещо не много срещано при двойките. И може би за добро, защото е нож с две остриета. Както може да ви радва с прекрасна любов, така може и да ви причини невероятна емоционална болка. Зависи дали и двамата сте си научили уроците. Признаците, че сте имали взаимоотношения и в предишен живот, са няколко. Естествено има шанс това да е просто съвпадение във вашия случай, но специалистите съветват да ги вземете под внимание.

От добри приятели към любовници

Например вие и вашият партньор сте били дълги години само приятели. Но изведнъж нещо се случва, скачате в леглото а след само няколко дни вече сте официална двойка. Смята се, че и голямата разлика във възрастта също е признак за кармична връзка.

Всичко се развива твърде бързо

Срещнали сте се преди няма и месец, а вече живеете заедно и дори мислите за бебе. И двамата сте наясно, че нещата се развиват прекалено бързо, но нещо вътрешно ви говори, че така трябва да стане.

Сами и далече от всички

loading...