ПЕТ сериозни здравословни причини да не изпитване оргазъм по време на секс!

Няма жена или мъж, които да не искат да изпитат върховно удоволствие по време на секс. За съжаление това не винаги е постижимо. Понякога сме уморени, друг път...

1203 0

Няма жена или мъж, които да не искат да изпитат върховно удоволствие по време на секс. За съжаление това не винаги е постижимо. Понякога сме уморени, друг път просто не сме в настроение. Ако това са причините добре, но внимавайте, защото липсата на оргазъм може да се дължи и на пет сериозни здравословни проблема.

Вижте ги и ако мислите, че се касаят за вас, то задължително предприемете някакви мерки!

1. Болка, дължаща се на ендометриоза или възпаление
Има редица причини, поради които жените не се наслаждават на секса, като една от най-големите причини е болка от секс. Често чуваме за слаби мускули на тазовото дъно и последващи проблеми с контрола на пикочния мехур, но в случай на болезнен полов акт, мускулите на тазовото дъно стават твърде стегнати.

Такъв е случаят при много жени, които имат ендометриоза като хронично възпаление, стрес и болка може да ги накара да напрегнат мускулите на тазовото дъно.

Отвъд това, наличието на ендометриоза зад матката в място, известно като „паузата на Дъглас“, също може да предизвика дълбока болка при секс.

2. Хормонални промени
Сношението може да бъде и болезнено, ако тялото се бори с хормонални промени. Това може да се случи често в ранния следродилен период или в началото до и по време на менопаузата.

В тези времена естрогенът може да направи така, че стените на вагината да станат по-тънки и по-сухи, което води до по-дискомфорт по време на секс.

loading...