Петте най-опасни и критични дни през юни – предупреждава Астрологът Анжела Пърл!

10 ЮНИ – Големия кръст На 10 юни се образува първата изключително неприятна астрологическа фигура на месеца – Големия кръст, състоящ се от квадрата на Нептун и Юпитер....

777 0

10 ЮНИ – Големия кръст

На 10 юни се образува първата изключително неприятна астрологическа фигура на месеца – Големия кръст, състоящ се от квадрата на Нептун и Юпитер. Това ще се отрази с пропуски в духовния и социалния живот, а също и предвещава опасности при дълги пътувания с вода.

В деловия живот са възможни погрешни стъпки, неправилно подадена информация, измама, избор на грешен начин на действие за следващия месец.

В личния живот семейните отношения ще пострадат поради разликата във вярванията на съпрузите и тяхното различно отношение към социалните придобивки и статута.

В ежедневните ситуации, избягвайте спорове по религиозни и социални въпроси и не преследвайте печалба, тя ще бъде ефимерна. Всеки голям кръст, независимо от факта, че планетите участват в него, носи проблеми и е свързан с наранявания (просто различни планети са отговорни за различна причина за наранявания и проблеми). Така че бъдете изключително внимателни.
Този кръст е най-опасен за Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

14 ЮНИ – МАРС И Сатурн в опозиция

Този аспект усложнява дейността. Той поставя пречки и прегради. Ето защо, не изграждайте големи планове за този ден. Вашите действия ще ви напомнят за счупване на стената с главата си: можете да пробиете по принцип, особено ако наистина имате нужда, но е по-добре да намерите заобиколно решение (изчакайте по-благоприятен момент).

Но от това можете да се възползвате: ще ви даде пауза за прекъсване и размисъл и ще отбележите и слабите места в действията си. Ще видите какво е уязвимо и с какви проблеми все още не сте готови да се справите. Това е ден за възможност от нараняване при спорт и физическа активност.

loading...