Планетата, която оказва влияние над живота ви и ви ръководи според рождената ви дата

Вероятно знаете, че всеки знак от Зодиака има свой собствен покровител или звезда. Овен има Марс, Телец и Везни Венера, Близнаци и Дева имат Меркурий, Ракът има Луната,...

473 0

Вероятно знаете, че всеки знак от Зодиака има свой собствен покровител или звезда. Овен има Марс, Телец и Везни Венера, Близнаци и Дева имат Меркурий, Ракът има Луната, Лъвът има Слънцето, Скорпионите имат Плутон, Стрелецът има Юпитер, Козирогът – Сатурн, Водолей – Уран, Риби – Нептун.

Въпреки това, не винаги Марс действа толкова силно върху Овенът, а Уранът на Водолея.

Месецът се дели на 3 десетдневия и в зависимост от това планетата-патрон може да не отговаря на знака или поне да не му влияе толкова. Намерете датата си на раждане по-надолу и разберете повече за себе си и тайните си страни.
Марс

21 – 30 март; 13 – 23 август; 3 – 12 декември

Марс носи името на древния римски бог на войната. Не е изненадващо, че хората, родени под това влияние са надарени с много смелост и желание всичко да бъде най-доброто. Те са лидери, не се страхуват да изразят мнението си, дори и ако то е различно от това на мнозинството. Тези хора са много жизнени и енергични. Много хора им се възхищават и искат да бъдат точно като тях. Проблемът при тях е, че понякога внасят прекалено много напрежение в различни ситуации. Изнервят се, когато някой влезе в личното им пространство или нещата не вървят според техния план.

Сатурн

11 – 21 май; 4 – 13 септември; 22 – 31 декември

Хората, покровителствани от Сатурн не притежават толкова жизненост и енергия, колкото покровителстваните от Марс. Те понякога са доста вглъбени в себе си и могат да се разстроят от дреболии. Въпреки това те са търпеливи и издържливи и са не по-малко достойни за възхищение. Обикновено тези хора, независимо от образованието и произхода си, постигат невероятни резултати във всичко, с кеото се захванат. Стават близки приятели на високопоставени служители.. Тези хора винаги са привлечени от новите знания и в повечето случаи показват забележителни резултати във философията и психологията.

Юпитер

10 – 20 април; 2 – 12 август; 23 ноември – 2 декември

Това е най-голямата планета в Слънчевата система и тези, които са под нейно покровителство, имат огромно влияние в живпта на другите. Изглежда, че никой не разбира така добре човешката природа, както тях. Тези хора сякаш са лишени от чувство за раздразнение. Изглежда, че обожават да помагат на другите. В същото време те не обичат да се оплакват от живота и пазят проблемите вътре в себе си. Малко хора знаят, че понякога те самите се нуждаят от помощ и внимание.

Луна

22 юни – 1 юли, 13 – 22 ноември; 1 – 10 март

Луната от древни времена привлича вниманието на учените и астролозите и предизвиква много загадки. Хората покровителствани от нея се смятат за много необикновени. Те са чувствителни, романтични и склонни към резки промени в настроението. Могат да бъдат зависими от близките си, но понякога разчитат само и единствено на себе си. За тях любовта и семейството са основно нео в живота. Те обаче могат да бъдат много подозрителни и обсебващи.

Слънце

31 март – 9 април; 23 юли – 1 август; 13 – 21 декември

loading...