По какво се познава, че той ще разбие сърцето ти?

Разделите са нещо, през което може би трябва да преминем по пътя към истинската любов. Но, когато си сигурна, че си срещнала своя принц или поне силно се...

720 0

Разделите са нещо, през което може би трябва да преминем по пътя към истинската любов. Но, когато си сигурна, че си срещнала своя принц или поне силно се надяваш, едно такова развитие може да те срине психически. Можем ли да избегнем това? Ние ще ви кажем как да разберете, че той ще разбие сърцето ви. А дали искате да го избегнете, оставаме на всяка от вас сама да реши.

Пресилва нещата

Не е минало много време, а той вече ви запознава с близките си, прави планове да живеете заедно, да се жените, да имате деца. Няма как да отречем факта, че много щастливи връзки са започнали именно на тъгъдък. Но те са наистина рядкост! Много по-вероятно е да сте попаднали на емоционално неуравновесен тип. Прекалено импулсивен, прекалено авантюристичен. Не се заблуждавайте, съвсем скоро еуфорията ще отмине, а вие ще се чудите как попаднахте в тази ситуация, какво се обърка и как да се измъкнете.

Забавя нещата

Все още не е сигурен дали иска да сте заедно, не ви търси често, поне веднъж сте чули, че е бил някъде с друга жена. Това е синдромът на “серийните отношения“. Той ще се връща при вас, ще ви сваля звезди, ще ви оставя впечатленията, че наистина е влюбен, но утре няма да ви се обади. Вдругиден също.

Предишните му връзки са кофти

loading...