Поискай, повярвай, получи или как да задействате Закона за привличането

Всеки от нас е изпитвал влиянието на Закона за привличането върху себе си, макар не винаги да го съзнава. Законът гласи, че всяко положително или отрицателно събитие, което...

990 0

Всеки от нас е изпитвал влиянието на Закона за привличането върху себе си, макар не винаги да го съзнава. Законът гласи, че всяко положително или отрицателно събитие, което ни се случва, всъщност е привлечено от самите нас и по-конкретно от нашите мисли. Например близък приятел ви дава пари назаем, когато се нуждаете от тях или пък точно в момента, в който трябва да паркирате автомобила си, се освобождава място точно за вас в препълнения паркинг.

Истината е, че вие всъщност привличате това, без да осъзнавате, че използвате закона на привличането. Ако например през деня имате тежки моменти на работното място, това също е свързано със закона на привличането и зависи от вас. Този вселенски закон е валиден и действа всеки ден, всеки час, всяка секунда и оказва въздействие върху вас, дори докато четете тази статия. Най-общо Законът се състои от три основни позиции – ПОИСКАЙ, ВЯРВАЙ, ПОЛУЧИ. В настоящата статия ви представям и конкретните стъпки, за да го използвате успешно.

1. Отпуснете съзнанието си
Започнете да медитирате всеки ден, за около 5-10 минути – рано сутрин или късно вечер, когато си легнете. Така ще увеличите силата на мозъка си и съзнанието ви ще се наслаждава на едно приятно и отпуснато състояние. Тази стъпка не е задължителна, но е препоръчителна и важна, за да създадете подходяща среда за действие.

2. Решете точно какво желаете и не се колебайте
Можете да изпращате вашите желания на Вселената, която е създадена от мисловна енергия и следователно отговаря на вашите мисли. Затова трябва да знаете точно какво искате, за да не изпращате неясни сигнали, тъй като логично ще получите и нежелани резултати. Колкото по-конкретно и ясно е вашето желание, толкова по-добре.

3. Помолете Вселената за това, което желаете
Визуализирайте това, което желаете и го изпратете на Вселената, и тя със сигурност ще ви отговори. Представяйте си, че нещата, които желаете, са вече ваши. Колкото по-детайлна е визуализацията ви, толкова по-добри резултати ще постигнете. Ако например сте си харесали нова кола си представете как стоите зад волана й, превключвате скоростите и се наслаждавате на пътя.

4. Водете си списък с желанията
Започнете изречението с „Аз съм толкова щастлив и благодарен, че сега….“ и довършете като кажете на Вселената какво желаете. Напишете го в сегашно време, все едно, че вече го имате. Всеки ден, докато желанието ви се сбъдне затваряйте очи и си представяйте, че се случва точно в този момент.

5. Усетете го
Емоцията е „горивото“ на целия процес, затова усетете начина, по който бихте се чувствали, когато желанието ви се сбъдне. Трябва да действате, да говорите и да мислите все едно се случва точно сега, в този момент. Това всъщност е най-важната и мощна стъпка в използването на закона на привличането. По този начин вие не се чувствате все едно се нуждаете от това нещо, а все едно, че вече го притежавате, т.е. изпращате сигнали на удовлетворение, на радост, а не на нужда. Вселената ще усети тези ваши мисли и в крайна сметка вашите желания ще се проявят физически.

6. Покажете благодарност
Направете си бележник на благодарността и всяка вечер записвайте всички неща, които сте получили пред отминалия ден и за които сте благодарни. Показването на благодарност ще съдейства за това още повече положителни неща да бъдат привлечени към живота ви, тъй като по-този начин вие, бидейки благодарни, засилвате вибрациите, които излъчвате на ниво „изобилие“, а не на „нужда“. Показването на благодарност ще даде тласък на Вселената да изпълни вашите желания по-бързо.

loading...