Последната цифра на годината на раждане ще разкрие нещо интересно за Вашия характер

Нашата личност не се определя само от периода на годината, в която сме родени, времето на годината или зодиакалния знак. Нещо интересно за всеки може да бъде известно...

727 0

Нашата личност не се определя само от периода на годината, в която сме родени, времето на годината или зодиакалния знак. Нещо интересно за всеки може да бъде известно и според последната цифра на годината на раждане. Всяко число има подходящ елемент – метал, вода, дърво, огън и земя. Те могат да открият много за личността на някого, навиците му и други подобни.

Например, ако сте родени през 1987 г., вашият номер е 7 и вашият елемент е Огън. Хайде, вижте номера си, разберете кой елемент сте и какво казва той за вас …

Метал – 0 и 1

Хората, родени под този елемент, имат силен характер и са много устойчиви. Те са свободни и искат да направят това, което е добро за тях и да влияят върху собствения си живот. Те искат да живеят последователно и да бъдат заобиколени от любов.

Това са хора, които знаят какво искат и ще направят всичко, за да стигнат до него. Те са решителни и не търпят пропуски. Недостатъкът е преобладаващото желание за чувство на власт, лукс и много пари.

Вода – 2 и 3

Хората, родени под този елемент, са много състрадателни, привлекателни и съчувствени. Те имат страхотни идеи и са много изобретателни и това ги прави успешни в професиите, свързани с изкуството.

Това са хора, които имат много добър инстинкт и са изключително съсредоточени върху детайлите.

Дърво – 4 и 5

loading...