Последната цифра отгодината ви на раждане съдържа уникално сакрално значение

Последната цифра от годината на раждане има уникално сакрално значение. С помощта на древния китайски календар всеки може да научи това значение и да изчисли значението му за...

720 0

Последната цифра от годината на раждане има уникално сакрално значение. С помощта на древния китайски календар всеки може да научи това значение и да изчисли значението му за собствената си съдба.

Според източния хороскоп има пет елемента на Земята: Вода, Огън, Метал, Земя и Дърво.

Всяко новородено дете принадлежи на един от тях. Всеки елемент има свой собствен потенциал, даващ на хората специален характер, начин на мислене, навици, пристрастявания и умения. За да разберете природата си, за да разберете кой път е предопределен за вас от горе, а предложените изчисления на астролозите и езотериците ще ви помогнат:
Елемент на Земята (8, 9)
Хората на Земята се отличават с тяхната надеждност и търпение. Те са отговорни, внимателни към роднини и близки приятели. Силите на Земята ги даряват с добре развита интуиция и амбиция. Те са балансирани, използвани са за решаване на проблеми според предварително зададен план без излишна емоционалност.
Хората на Земята имат прекрасно чувство за такт, те са дисциплинирани и полагат всички усилия, за да постигнат отлични резултати в своята работа. Те могат да оценят парите си и са склонни към бързо забогатяване чрез рационалното използване на финансите. Елементът на Земята им дава склонност към консерватизъм. Преобладаващите черти на хората от елемента Земя могат да се асоциират с желанието да контролират всички процеси и страхът от неизвестното. Те се характеризират с атаки на паника и нервност преди бъдещи събития, резултатите от които са неизвестни. От негативните черти на характера могат да се отбележат изблици на агресия и инат.

Елемент на Огъня (6, 7)
Елементът на Огъня дава на хората жажда за приключения и действие. Те имат силата на волята и енергията, които ги правят родени лидери. Наклонът към състезание им дава вълнение и жажда за победа, така че след като са си поставили цел, те са в състояние буквално да застаната на главите си, за да успеят.

Астролозите отбелязват, че хората от елемента Огън имат ярък темперамент и не могат да издържат на самота. В това отношение подкрепят топли семейни отношения, ранни бракове и заобикалят себе си с доверени приятели. Но поради експлозивния темперамент те често показват агресия и емоционалност, които отблъскват хората. Амбициозността за тези хора често е недостатък. Под влиянието на емоциите, те могат да правят грешки, които често карат хората да ги коригират.

Елемент на Дървото (4, 5)
Хората от този елемент се отличават с щедрост и добра природа. Те стоят здраво на краката си и имат необикновени способности за мислене. Те често показват дар за убеждаване, но не го използват за егоистични цели. Независимо от целостта и монументалността, хората на Дървото са склонни да показват творчески способности.

loading...