Последният месец на годината идва с изненада за две зодии

Овен При вас, Овни, в ежедневен план нещата ще се случват с лекота и като чели от само себе си през последния месец от годината. Не е изключено...

1099 0

Овен

При вас, Овни, в ежедневен план нещата ще се случват с лекота и като чели от само себе си през последния месец от годината. Не е изключено да решите да теглите или погасявате кредит или някой да инвестира във вас. При всички случаи чуждите финанси, ще играят голяма роля за вас през периода.

След средата на декември ще се впуснете в Коледни покупки и срещи с роднини и приятели. При всички случаи ще се насладите на празниците и на приятната компания на близките до вас хора.

Телец

При вас, Телци, в началото на месец декември са възможни проблеми и недоразумения на работното място. При всички случаи ще имате усещането, че полагате повече усилия от обикновено. Важно е обаче да запомните, че с правилна нагласа и добро отношение към другите бихте могли да успявате да овладявате положението.

В любовта и в развлеченията ще имате късмет през втората половина на месеца. Много вероятно е около празниците да започнете връзка или да развиете вече съществуваща.

В семействата ви се очаква да имате колебания и емоции, най-вече покрай по-възрастни роднини.

Близнаци

Вие, Близнаци, ще имате раздвижване в личния живот през месеца. В любовен план е много вероятно някоя страстно започнала връзка да завърши със сериозен ангажимент.

В работата ви не е изключено да положите големи усилия, за привършване на важни за вас проекти преди края на годината. Ще сте организирани и мотивирани и заобикалящите ви хора ще го оценяват.

Добре е да внимавате със средствата ви за предвижване: коли, автобуси, колела и със средствата ви за комуникация: телефони, лаптопи или факсове през месеца.

Рак

В последния месец от годината вие, Раци, може да решите да пътувате или да разширите мирогледа си чрез попиване на нова информация или общуване с нови и нестандартни хора.

В семействата ви, около празниците, не е изключено да изникне някакво напрежение, което е важно да се постараете да потушите с мека ръка, без да се заяждате и натяквате стари неща.

Възможни са също така известни финансови колебания в стечение на месеца и е много вероятно това да ви тормози, поради което може да решите да смените работата си или да започнете допълнителна дейност, която да закрепи бюджета ви.

Лъв

Ако сте родени под този знак, не е изключено да спечелите повече пари през месеца. Много вероятно е да ви се отдадат подходящи възможности за бизнес и инвестиции, както и за издигане на работното място.

В личен план не е изключено да сте изключително чувствителни и да се засягате от всяка дума, казана ви накриво от най-близките, най-вече от партньора. На моменти ще се чувствате потиснати и недооценени. Ще имате нужда да се доказвате и да демонстрирате талантите си. Възможно е да ви се наложи да поемате някаква отговорност във връзката си и ако се постараете да изпълните задълженията си, като намерите общ език с партньора и се изясните, няма да останете разочаровани.

Дева

За вас, Деви, месецът е идеален за кроене на планове и стратегии. Ще влагате голямо количество от енергията си, за да гоните мечтите си. Много вероятно е да успеете да завършите стари проекти и занимания и да започнете нови дейности.

След средата на месеца ще се отдадете на семействата и домовете си. По всяка вероятност ще прекарате празниците в домашна атмосфера, обградени с най-близките ви хора.

Везни

Вие, Везни, не е изключено да се скарате с някой приятел или да имате изясняване на отношенията с човек от близкото ви обкръжение през месеца. При всички случаи ще сте доста ангажирани и активни. Много вероятно е да предприемете множество кратки пътувания или да ви се наложи активно да общувате с другите в работата и ежедневието си.

loading...