Появи се социална мрежа само за богаташи

В Интернет заработи социалната мрежа The  Netropolitan сlub, достъп до която могат да получат само богати хора. Цената за регистриране е 9000 долара. В допълнение, всяка година трябва...

174 0

pic_3046e8387e2639f3d8b480d7827ac566В Интернет заработи социалната мрежа The  Netropolitan сlub, достъп до която могат да получат само богати хора. Цената за регистриране е 9000 долара. В допълнение, всяка година трябва да се внасят по 3000 долара.

Създатели на мрежата обещават да не дават никаква информация на трета страна за членовете на общността, тъй като я  позиционират като частен клуб „за хора, които имат повече пари,  отколкото свободно време.“

За да станете участник, трябва да сте над 21-годишна възраст. В допълнение, трябва да посочите при регистрацията си реални данни.

В социалната мрежа няма да има реклами, но създателите предлагат участниците сами да организират групи, в която те да могат, без да излизат извън обхвата на правилата,  да говорят за своите дейности. Спамът ще бъде  жестоко ограничаван.

Ресурсът също така дава възможност да се определи текущото местоположение на даден участник. Скоро създателите обещават да стартират и приложение за Android и IOS.

loading...