Практика, която изцелява душите

Застанете така, че да можете да направите няколко крачки назад. Всяка крачка назад ще отбелязва една степен за изкачване към светлината, свободата, любовта. Правейки крачка назад, вие се...

612 0

Застанете така, че да можете да направите няколко крачки назад. Всяка крачка назад ще отбелязва една степен за изкачване към светлината, свободата, любовта. Правейки крачка назад, вие се издигате от по-нисша реалност към по-висша, изкачвате се до ново ниво на свобода, щастие и светлина.

И така – застанете прави и затворете очи. Осъзнайте кой сте в момента, кажете името си, огледайте живота си. Обърнете внимание на усещанията в тялото – доколко то е потиснато от негативизъм, оплетено е от зависимости – почувствайте ги. За това ще са ви необходими от една до две минути.

След това поемете дълбоко въздух, а на издишване силно плеснете с ръце и отстъпете крачка назад. Представете си, че сякаш плясъкът откъсва от вас оковите на страха, премахва ограниченията, сваля веригите на привързаностите.

Ще попаднете в първия образ и веднага ще почувствате, че във вас са настъпили положителни промени, във вашето същество: сега можете да дишате с по-голяма лекота, на сърцето ви става по-леко, душата ви се отваря.

В тялото ви ще възникнат вибрациите на свобода, спокойствие, приятни вълни. Може да се появят и някакви светли радостни образи – живи картини – или вече познати или изцяло нови.

Останете в това състояние толкова дълго, колкото сметнете за необходимо за да се изпълните с блаженство, свобода, светлина. След това повторете – Вдишайте, издишайте, отново плеснете с ръце и предприемете следващата стъпка назад.

loading...