Празничен любовен хороскоп

Овен Чаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на извънредно приятни преживявания, ако разговаряте кротко и не се опитвате да наложите мнението си на всяка цена. Тъй или иначе...

779 0

Овен
Чаровни сте и привлекателни. Ще се радвате на извънредно приятни преживявания, ако разговаряте кротко и не се опитвате да наложите мнението си на всяка цена. Тъй или иначе никой няма да оспорва твърденията ви. Не е във ваша изгода да си разваляте връзката точно около празниците. Нека всеки прави нещата така, както му харесват. Ако обмисляте съвместно пътешествие, то бъдете готови да поемете отговорност не само за себе си, но и за любимия си. Твърде възможно е да попаднете на натрапници, които ще се опитват да коментират връзката ви. Проявете изобретателност, за да се отървете от тях. Среща с представители на знаците Близнаци или Стрелец ще се окаже източник на неописуеми романтични емоции.

Телец
Където и да отидете, в каквато и компания да попаднете все ще се намери някой готов да ви сваля… звезди от небето. Ще установите, че човек, който никак не ви е бил безразличен преди време сега упорито търси компанията ви. Не отказвайте поканата за коледна разходка, но ако вече си имате някого не давайте повод за ревност.За необвързаните представители на вашия знак е по-добре да са в свободното време на открито, сред природата, отколкото в клубове и кафенета. Запознанство с Козирог или Скорпион ще ви извади от състоянието на блажено спокойствие.

Близнаци
Не мислете за старите грешки и неуспехи. Време е да повярвате в себе си и да си поставите ясни цели. Ако личните отношения са конфликти и мъгляви помислете дали прекалено много хора не ви „съветват“ и дали не е време да се дистанцирате от тях. Точно сега е моментът „на истината“. Един откровен разговор ще е по-полезен от всички подаръци на света.Представителите на противоположния пол няма да ви лишат от вниманието си. Ако все още нямате стабилна връзка или сте прекратили съществуващата, то почти сигурно е, че ще стартирате нова. Единственият ви проблем може да е, че от прекалено много предложения и покани ще ви е трудно да изберете най-доброто.

Рак
Преживяванията по празниците ще са много, много странни. Може да ви се струва нереално, но по Коледа около вас ще се навъртат все приятели с „разбити сърца“, такива които или съвсем скоро са преживели драматична раздяла, или пък изобщо не са могли да се сближат с предпочитаната личност. Не им позволявайте да ви „заразят“ с песимистичното си настроение. Окуражавайте ги, забавлявайте ги, изобщо, опитайте се да върнете усмивките им колкото е възможно по-бързо.Що се отнася до Новата година, нея ще я посрещнете по свой избор, на приятно местенце с предпочитана компания. Преживяванията ще са вълнуващи, независимо от това дали вече имате приятел/ка или не. Ако имате, покажете най-добрите си страни. Ако пък нямате, бъдете още по-старателни. Със сигурност ще спечелите симпатии.

Лъв
Както винаги, вие сте готови за празниците и пръскате около себе си блясък и усмивки. Всичко ще се случва точно така, както сте го предвидили. Изискана обстановка, приятна компания, влюбени погледи, мили подаръци… изобщо, Коледата ще ви зареди с настроение и вдъхновение, с тонус и въображение, така че ще прекрачите прага на Новата година на крилете на мечтите си. Не бъдете егоисти, забавлявайте се, но разрешете на приятел/ката си да прави същото. Въздържайте се от забележки и прояви на ревност.Ако все още нямате конкретна връзка, то много е вероятно да попаднете в полезрението на някой, когото отдавна харесвате. Реагирайте по-сдържано, ако искате връзката да продължи.

Дева
Тази Коледа ще бъде за вас истински гейзер от вълнуващи преживявания. Няма да се случи нищо, което да помрачи прекрасното ви настроение. Всички, с които общувате ще ви показват колко сте предпочитани, колко много ви харесват, колко е желана и търсена компанията ви. Прекрасните думи ще са съпроводени и с мили жестове. Самите вие, обаче, в момента мислите повече за флирт, шеги и развлечения, отколкото за сериозни отношения.Ако вече имате приятел/ка е възможно поведението ви да предизвика недоумение, дори ревност. Постарайте се да овладеете ситуацията. Ако пък все още сте самостоятелни, то на тези празници едва ли ще стартирате сериозна връзка, но за сметка на това ще преживеете страхотни емоции.

loading...