Представителите на тези зодии са истински огън в леглото

Вие сте страстна натура и мечтаете за връзка, която да ви разтърси? За съжаление, мъжете, на които попадате, се оказват лишени от чувства и се налагат да сменяте...

502 0

Вие сте страстна натура и мечтаете за връзка, която да ви разтърси? За съжаление, мъжете, на които попадате, се оказват лишени от чувства и се налагат да сменяте партньор след партньор в търсене на онзи, който ще промени живота ви.

Ето кои са най-страстните любовници според хороскопа:

Овен

Овните са достатъчно страстни натури, но те не губят разсъдъка си и не позволяват на хормоните да ръководят действията им. В състояние са да си наредят да не се ръководят от страстта, да се вземат в ръце, поставяйки на първо място нуждата, а не либидото си. Вярно е, че понякога се отпускат, но това се случва изключително рядко, след което бързо се овладяват.

Телец

Телците са предпазливи, те не могат да си позволят да се ръководят от нерационални емоции, желания и усещания. Те почти винаги оставят с ясно съзнание и не допускат „затъмнения”, мислят за последствията, поставят на първо място материалните интереси. Представителите на този зодиакален знак са много организирани, затова и не им се налага да полагат усилия, за да контролират сексуалното си влечение.

Близнаци

Близнаците са изключително страстни натури. Те не могат да контролират възбудата си и й се поддават на момента. Представителите на този зодиакален знак рядко правят разлика между любов и сексуално привличане. За тях това са комплексни усещания. В момента, в който първоначалните впечатления преминат, интересът към обекта на желанията им намалява, чувствата стават по-спокойни или дори напълно изчезват.

Рак

Раците могат да бъдат много страстни, особено ако разберат, че са срещнали своята половинка. Тогава те се откриват пред нея и не се срамуват от истинските си желания. Страстта им пряко зависи от чувствата, които живеят в сърцето им. Ако обаче няма огромна любов и доверие, не трябва да разчиташ на страстта на Раците.

Лъв

Лъвът лесно губи ума си от страст. Емоциите и жаждата за притежание замъгляват разсъдъка им и не им позволяват да мислят адекватно за бъдещето. Те използват всеки момент, за да се доберат до обекта на желанията си и цялото им съществуване е насочено към това да удовлетворят потребността си от сексуален контакт.

Дева

Девите обичат секса, но не губят ума си от страст. Те много рядко са способни на някакви извънредни действия заради обекта на желанията си. Хормоните не могат да замъглят разсъдъка им. Срещат се, разбира се, изключения, но като правило полудяват от страст онези, които са родени на границата между два зодиакални знака и носят в себе си чертите на Лъва. Останалите са достатъчно хладни и не позволяват на тялото да ръководи разсъдъка им. Що отнася до сексуалните контакти на неподходящо място и без предпазни средства… Това за тях е нещо много глупаво, което никога не биха направили.

loading...