Премиерът на Тайланд се оплака, че е станал жертва на магьосници

Новият тайландски премиер Прают Чан-оча е станал жертва на магьосници, които му изпратили проклятие. Това неочаквано съобщение направи самият генерал. За проклятие и магьосници генералът спомена, говорейки в...

441 0

tajlandНовият тайландски премиер Прают Чан-оча е станал жертва на магьосници, които му изпратили проклятие. Това неочаквано съобщение направи самият генерал.

За проклятие и магьосници генералът спомена, говорейки в четвъртък пред членовете на Националния съвет за реформи, който в рамките на следващата година ще  предложи на тайландското общество радикални промени, които да допринесат за консолидацията на непримиримите политически опоненти. Министър-председателят изрази надежда, че реформите ще допринесат за установяване на мир и ред в страната.

„Ако тези реформи не помогнат, и аз дори не знам какво още трябва да направим“, – каза той. В същото време премиерът отправи предизвикателство към политическите си опоненти, които не приеха военния преврат. „Ако искате да се борите и да минете в нелегалност – давайте. Ако искате да се занимавате с магии- също давайте“- каза Прают Чан-оча.

loading...