Премислете 10 пъти всяко решение: Астрологична дневна прогноза за 28 май

4-и лунен ден от 8,37 ч на 28 май до 9,42 ч на 29-и. Този ден е добър за уединение и пасивност. Това е първият от неблагоприятните дни...

353 0

4-и лунен ден от 8,37 ч на 28 май до 9,42 ч на 29-и. Този ден е добър за уединение и пасивност.

Това е първият от неблагоприятните дни – смята се за момент на грехопадението. Възможни са всякакви изкушения, възможно е да трябва да избираме между доброто и злото, да поискаме да извършим нещо не дотам позитивно. Затова десет пъти нека помислим, преди да вземем решение.
ПОЗИТИВИ

Днес ще бъдем много чувствителни, емоционални и податливи на всякакви емоции, но това по никакъв начин няма да ни попречи да създадем прекрасни отношения с нашите близки, роднини и приятели.

На моменти ще усетим приятно, меко и хармонично отношение с нашето семейство и с хората, с които общуваме. Наслаждавайте се на тези мигове, те са много ценни и стойностни. Обърнете нужното внимание на хората около вас – те го заслужават, а и вие имате нужда от това.

Днес е добре е да се заемем със спокойни домашни дейности и тихо да си почиваме в семеен кръг. През деня изведнъж ще почувстваме прилив на много чувства и емоции. Ще търсим и ще очакваме да получим ласки, нежност и разбиране от любимите си хора. Ще искаме да обърнем внимание повече на семейството си. Добре е вечерта да се отдадем изцяло на домашния уют, именно там ще усетим спокойствие и ще се отпуснем.
ЗДРАВЕ

В сънищата могат да фигурират нашите родители. Това ще е знак, че трябва да анализираме проблемите, наследени от тях, и да започнем да ги решаваме.

Днес са уязвими стомахът и дванадесетопръстникът, желателно е да не се правят там операции, освен по спешност. Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки и наркотици. Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Денят е добър за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата. Да се отбягват водните процедури.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057

loading...