Престани да чакаш, щастието е сега!

HappyGirl

Ние сме убедени, че животът ни ще стане по-хубав, когато се оженим, имаме дете, а после още едно…След това ни налягат грижите по малките деца и ние се...

599 0

Ние сме убедени, че животът ни ще стане по-хубав, когато се оженим, имаме дете, а после още едно…След това ни налягат грижите по малките деца и ние се успокояваме, че нещата ще си дойдат на мястото, когато малчуганите пораснат.

Щом влязат в пубертета обаче, стресът ни става още по-голям и се утешаваме, че ще сме щастливи, когато излязат от тази трудна възраст.

Казваме си, че щастието ще ни посети, когато се съберем със своя годеник, когато имаме по-хубава кола или отидем на чудесна ваканция. Или когато се пенсионираме.

Истината обаче е, че няма по-подходящ момент да сме щастливи от сега. Кога, ако не сега? Животът ни винаги ще бъде пълен с препятствия. Най-добре е да приемем това и да сме щастливи въпреки всичко. Защото щастието е най-важното.

Ценете всеки момент от живота си, ценето го, когато имате до себе си любим човек и помнете, че този момент няма да трае вечно.

Така че, не чакайте:

-да изплатите колата си и къщата си

-да си купите нова кола или къща

-да имате деца

-децата ви да пораснат

-да отслабнете

-да напълнеете

loading...


Коментари