Причините различните зодии да изневеряват

Въпреки че всички знаем, че не е хубаво да се изневерява, повечето то хората в днешно време рано или късно го правят. Изневярата обаче се случва по различни...

380 0

Въпреки че всички знаем, че не е хубаво да се изневерява, повечето то хората в днешно време рано или късно го правят. Изневярата обаче се случва по различни причини за различните зодии.

Ето какви са причините за всички тях с уговорката, че си има изключения, както за всичко разбира се.
Овен: слаб партньор

Овните не обичат изневерите. Те са пълни с енергия и се нуждаят от партньор, който да не им отстъпва по нищо. Ако човекът до тях е слаб и инертен, един прекрасен ден те ще бъдат принудено да погледнат към някой друг. Ако случайно срещнат ярък и интересен човек, няма да са в състояние да пропуснат възможността да започнат връзка с него.

Телец: лоши отношения

Телецът е не само земен, но и фиксиран знак. За хората от тази зодия изневярата е нещо свръхестествено. Тя просто не е заложена в природата им. Във връзката им понякога се случва или те, или партньорът им да не проявява достатъчно отговорност. Точно това е нещото, което може да ги тласне към измяна.

Близнаци: обида

Близнаците са известни с дуалистичната си природа, но не всички от тях изневеряват. Те наистина обичат да общуват с различни хора, но никога няма да изневерят без причина. Най-често могат да го направят, ако половинката им е накърнила чувствата им. Близнаците никога няма да споделят истинската причина, която ги е подтикнала към измяна, защото споменът за нея им причинява огромна болка.

Рак: липса на партньор

Раците са изключително грижовни и обичат, когато партньорът им им отвръща със същото. За тях действията говорят много повече от думите. Но ако човек от този зодиакален знак се почувства изоставен, може да реши да потърси топлината в нечии чужди обятия. Изневярата може да се случи случайно. Ракът никога няма да започне да изневерява редовно. Това е просто невъзможно, особено ако партньорът му му отделя достатъчно внимание.

Лъв: недостатъчно внимание

Лъвът е фиксиран знак и лоялността за него е нещо напълно естествено. Въпреки че Лъвовете предпочитат да водят активен социален живот, те няма да изневеряват на партньора си, защото са намерили някой по-добър от него. Могат да го направят поради липса на внимание. Тези хора се нуждаят от голямо внимание и комплименти, за да бъдат щастливи.

Дева: непоследователност на партньора

Когато връзката не е добре планирана и партньорът не се отличава с постоянство и увереност, Девите се разстройват силно. Те не са склонни към изневяра и са в състояние да намерят утеха в някой, който е много дисциплиниран и стабилен.

loading...


Коментари