Притча за идващите на този свят

1. Ти ще получиш тяло. Можеш  да го харесваш, или да го мразиш, но това е единственото нещо, което със сигурност ще бъде на твое разположение до края...

373 2

1. Ти ще получиш тяло. Можеш  да го харесваш, или да го мразиш, но това е единственото нещо, което със сигурност ще бъде на твое разположение до края на дните ти.

2. Ще трябва да ходиш на училище, наречено Живот на планетата Земя. Всеки човек и всяко събитие – са твой универсален Учител.

3. Няма грешки, а само уроци. Неудачите са  неразделна част от успеха. Няма жертви – само ученици.

4. Урокът ще се повтаря в различни форми, докато не бъде научен. Ако не усвоиш лесните уроци – те ще станат по-трудни. Когато ги усвоиш ще преминеш  към следващия урок.

5. Външните проблеми са  точно отражение на твоето  вътрешно състояние. Ако промениш своя вътрешен свят – външният свят също ще се промени за теб. Вселената използва болката, за да привлече вниманието ти.

6. Ще разбереш, че си научил урока, когато действията ти се променят. Мъдростта се постига с практика. Малко нещо е  по-добре от много   нищо.

7. Няма по-добро място от „тук“. „Там“ нищо не е  по-добро от „тук“. Когато твоето  „там“ се превърне в друго „тук“, ще получиш друго „там“, което отново ще изглежда по-добро отколкото „тук“.

loading...


Коментари

2 comments

  1. Lusi Отговор

    Тази статия доста се поизтърка в „пространството“! Поне слагайте линк, откъде сте я вземали. Вчера ви открих, чета ви с удоволствие!

    1. INP Отговор

      Ще се радвам да поставите линк, откъдето е копиран текста! 🙂