Признаците, че сте на крачка от голяма промяна в живота

Нещата, които не харесвате стават непоносими Когато малките и незначителни неща в живота започнат да ви тревожат, бъдете сигурни, че ще се случи промяна. Има определено количество негативизъм,...

1964 0

Нещата, които не харесвате стават непоносими

Когато малките и незначителни неща в живота започнат да ви тревожат, бъдете сигурни, че ще се случи промяна.

Има определено количество негативизъм, с което можем да се справим преди да прелее последната капка от чашата. Тогава нещо се пречупва и предприемаме действие.

Чувствате се изгубени

Всички сме чували думите: „Най-добрият начин да открием себе си, е първо да се изгубим.“

Когато се почувстваме изгубени нямаме посока, а тогава отсъства и желанието. Когато нямаме желание – нямаме нужда от нищо. И когато това стане, точно тогава душата започва да говори.

Въпреки, че нещата изглеждат извън контрол, в този момент сте склонни да приемете напълно и безусловно всичко, което сърцето се опитва да ви покаже.

В този миг започвате да вървите по следите на новия си път. И може би, това от което се нуждаете е радикалната промяна. Тя ще ви помогне да синхронизирате вашият ум, тяло, сърце и душа.

Излезте от изолатора

Забелязали ли сте, че има периоди, в които графикът ви е наситен с приключения, забавления с приятели и семейство. Стигате до момента, в който се чувствате, че едвам наваксвате?

От друга страна, останалата част от годината прекарвате в изолация, дори депресия, преминавайки през дълбока интроспекция.

Дължината на тези периоди варира, но всички ние преминаваме през такива промени в живота си. Имаме нужда от тези периоди, за да формираме перспективата си за живота.

Прекараните моменти в интроспекция ни предлагат емоционално и духовно израстване. Когато излезете от периода на изолация, ще се чувствате все едно сте преродени.

loading...