Призрак излекува умиращ пенсионер

Снимайки дядо си в болницата, Крис Лидбетер си помислил, че тази снимка ще му е последна, защото лекарите заявили, че възрастният мъж ще почине от рак на пикочния...

249 0

prizrakСнимайки дядо си в болницата, Крис Лидбетер си помислил, че тази снимка ще му е последна, защото лекарите заявили, че възрастният мъж ще почине от рак на пикочния мехур през следващите няколко дни.

Само че  когато разглеждал снимката, той забелязал фигура на жена – призрак. Призрачната фигура, може би е оказала някакво въздействие на Боб Лардж, чието състояние  въпреки прогнозите се подобрило до толкова много, че лекарите го изписали.

Лидбетер посетил дядо си в болница в Честър, която се намира на мястото на  графско имение, построено през 1829 г.  Както му съобщили лекарите, човекът бил на смъртно легло.

Внукът потърсил местният викарий, и го завел при дядо си, като поискал да се помоли за възстановяването му, а след това решил да направи с телефона „последна“ снимка. Но когато се завърнал  у дома си след една седмица и разгледал снимката, той видял призрак – фигура на жена на заден план, чиято глава била покрита с шал или воал.

„Когато я  видях, косата на главата ми се изправи.  Видях  снимката късно през нощта, така че отидох и събудих цялото ми семейство. – казва той. – Всички  бяха шокирани. Те не можеха да повярват.“

Според него, дядо му смята, че някой го наблюдава и затова той все още е жив и дори се завърнал у дома.

Самият Лардж, говорейки пред репортери на Mail Online, заяви: „На снимката се вижда моят ангел-пазител.  Аз не съм за  първи път в тази болница, и всеки път чувствам неговото  присъствие в стаята“.

Боб вижда призрака за първи път, но усещането, че го наблюдава жена, не напускало пенсионера през цялото време.

„Това е много странно и аз не мога да намеря обяснение.  Когато влизам в болницата се чувствам много зле, но след това започвам да усещам нечие присъствие и ми става по-добре.“ – казва Лардж.

.

loading...