Прочутият астролог Анджела Пърл за март 2019 г.

Прочутият астролог Анджела Пърл каза, че през първия пролетен месец на 2019 г. почти всички знаци на зодиака ще могат да намерят щастие в семейния живот и финансовата...

373 0

Прочутият астролог Анджела Пърл каза, че през първия пролетен месец на 2019 г. почти всички знаци на зодиака ще могат да намерят щастие в семейния живот и финансовата стабилност.

Хороскоп на Анджела Пърл за Овен, Телец и Близнаци

Овен

В първите дни на пролетния месец ще трябва да работят не само върху себе си, но и върху хората около тях, трябва да се положат много усилия за постигане на най-съкровената мечта.

Ако нещо се обърка, не можете да спрете на половината от изминатото разстояние, не забравяйте да изпълните най-съкровените мечти. Март ще бъде капризен и непредсказуем.
Някои задачи могат да бъдат решени, но ще има тъмни страни, поради което Овен ще трябва да избира между любов и работа. От финансова гледна точка са възможни малки разходи, но до края на месеца те ще могат да погасяват всички дългове.

Телец

Март 2019 г. ще бъде много успешен за този зодиакален знак, те не само ще могат да правят икономии, но и ще разрешат всичките си финансови проблеми. Анжела прогнозира много интересни и необичайни събития, които очакват Телец. Те не само ще подредят личния си живот, но има възможност и да се радват на нова работа. Напредъкът в кариерната стълбица, успехът във финансовите въпроси, си струва да се очаква от този зодиакален знак. Най-важното е никога да не спираме. Звездите през март ще обичат активни и мотивирани хора.

Близнаци

Въпреки факта, че февруари е добър месец за този зодиакален знак, първият пролетен месец ще ви даде възможност да застанете твърдо на краката си. Не се притеснявайте, ако един ден не се получи нещо, на следващия съдбата ще ви даде шанс да изпълните най-съкровената мечта. Звездите на късмет ще ви помогнат да не се спънете.

Във финансите всичко ще бъде спокойно, много работа ще падне върху главата на Близнаците. Тяхната дейност ще завладее дълбините на душата им.

Хороскоп на Анджела Пърл за Рак, Лъв и Дева

Рак

Тяхното желание да намерят партньор в живота може да се счупи на малки парчета. Не бързайте през март 2019 г. активно да търсите любов. Това ще доведе до големи грешки в живота ви, можете да се изгорите повече от веднъж. Анджела Пърл съветва да изчакате малко, след което започнете да търсите семейното си щастие.

Семейните Раци през март ще бъдат ядосани, заради тяхната ревност, споровете и кавгите в семейството, които могат да започнат. Старайте се да бъде тишина и ред. Астрологът съветва малко да закопчаете портфейла при вида на различни и ненужни за вас покупки.

Лъв

Истинският цар на животните, който се стреми да направи живота си успешен и щастлив. Но те няма да могат да направят това през март 2019 г. Звездите на късмета временно ще се отвърнат от тях. Лъвът ще трябва да работи много върху себе си, за да реализира плановете си за бъдещето. Не се отказвайте, ако нещо се обърка. Добрите времена винаги идват.

Дева

loading...