Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв ще е и животът ви!

Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв ще е и животът ви! Астроложката и нумероложка с 20-годишен стаж, харизматична та Анжела Пърл отново ни помага...

1927 0

Прогнозата на Анжела Пърл-С каквото число сте се родили, такъв ще е и животът ви!

Астроложката и нумероложка с 20-годишен стаж, харизматична та Анжела Пърл отново ни помага в опитите да разберем себе си и нашите близки, като направим анализ по датата на която сме се родили. Истината е, че прогнозите на Анжела са изключително точни и досега рядко се е случвало тя да бърка.

Виж те сами, дали датата ви на раждане съвпада с описаното.От векове хората се опитват да разкрият тайната на съдбата и поне леко да открехнат вратите към бъдещето. Ако вярвате на астролозите, тогава всеки има тази възможност. В края на краищата, всичко зависи от знака на зодиака, и по-конкретно, от датата на раждане на човек. Казано е, че както характерът, така и съдбата на дадено лице зависят от броя на ражданията .

Сигурни сме, че броят на ражданията има влияние върху съдбата на човек като името, околната среда, страната. Ето защо ще ви разкрием подробно за датата на раждане. Много интересно, но много хора имат описание, което съответства на действителността?

Значение на датата на раждане

Лидери

Това е числото на творчески, оригинални и независими хора. Те твърдо държат своите възгледи, имат огромна сила на убеждение. Те са много самоуверени и самодостатъчни хора, но те имат и минуси. Те са доста егоистични и преценяват мнението си над другите. Често те действат като лидери и инициатори – Иновативният дух е силен в тях.

Тези, родени в на първи, са много решителни в бизнеса, но не и в отношенията. Понякога тяхната естествена срамежливост затруднява дори най-близките хора да демонстрират пълнотата и дълбочината на чувствата си.

Свръхчувствителни личности

Двойката – символ на равновесие и силен съюз. Това са отлични дипломати, често заемат висока позиция в обществото. Това са чудесни бизнес партньори, колеги, приятели и съжителстващи. И изграждането на семейство с тях е удоволствие. И още 2 е свещено число за художници и романтици. Тези хора обаче имат и недостатъци. Тяхната прекомерна срамежливост често пречи на важни задачи. Другата крайност на чувствителния характер е тенденцията да изпадне в депресия.

Неуморни оптимисти

Това число придава на човек жизненост, веселие, известно безразсъдство. Тройките са родени неуморни оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се радват на живота. 3 – символ на взаимодействие и неутралност. Хората, родени на трети, имат голямо чувство за хумор. Те са надарени с отлична интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. Те имат вродена интуиция, така че трябва да слушате мнението им.

Но в моменти на тъга те са склонни да преувеличават дори най-незначителните проблеми и да я изпивтат особено силно. Също така е много трудно да сложат край на връзката.

Отговорни хора

Хората, родени на този ден, са истински работохолици. С техния собствен труд те са в състояние да спечелят солидно състояние. В света на бизнеса те винаги имат добра репутация. Много „четворки“ са насочени към точните науки. Тези хора трезво се отнасят към всички провали, като възприемат провала като неизбежна част от жизнения опит. Те гледат на този свят без илюзии. Освен това, всякакви трудности и пречки в начина, по който само разпалват възбудата в тях и насилват, без да запазят силата си, за да постигнат желаното.

Човек, на който любима му е свободата

5 е символ на свободата в нумеологията. Хората, родени на пети, авантюристи и завършени пътешественици. Това често е цифрата на гениите. Тези, които са се родили на 5-ти са склонни към мистицизъм. Те са много любопитни и обичат цялата тайна, дотогава неизвестна и странна. Единственият им недостатък е тенденцията към бързи решения. Неразумността и нетърпеливата природа често играят жестока шега с тях.

Верни спътници

Шестиците са родени като щедри хора  със силно развито чувство за отговорност и отлични художествени таланти. Често те са хуманисти. Те са прекрасни приятели, на които може да се вярва, както и те са къщовници и домошари. Влиянието на 6 позволява на човек да се чувства като господар на къщата: той е сърдечен и гостоприемен. Да живееш в хармония с близките си, да се наслаждаваш на красотата и благополучието на собствения си дом за носителя на шестицата е истинско щастие.

Това число обаче е свързано със заслепяваща ревност и с позицията на ревностен собственик. Те са доста упорити, обсебващи и податливи на ласкателство.

Мъдри хора

Седем се смята за числото на късмета. „Седмиците“ обичат да четат, готови са през цялото време, да научат нещо ново и да свържат живота си с интелектуална дейност. Сред тях има много учители и учени. Те са и перфекционисти. Те са много взискателни към себе си, към другите и към техния живот. Често умовете им надделяват над чувствата. Недостатъците включват любов към спорове, тайни и упоритост.

Превъзходни личности

8 – символ на власт и патронаж в нумеологията. Хората, които са се родили на 8-ми, често намират своето призвание в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват изключително удобно на водещата позиция. В отношенията те също доминират. Те са егоцентрични, алчни за похвала, мечтаят да постигнат универсално признание. Често печелят добре.

Но това са пари, които много често развалят тези хора. Те са корави, нямат чувство на съжаление. За тях най-важното е личният интерес.

Сантиментални личности

Една от най-ярките черти е щедростта им. Отбелязва се от всички, които са запознати с тези представители. Лесно прощават обидите и снизходително третират недостатъците на другите. Те са мечтателни и отзивчиви. Те са много верни приятели и верни спътници. Често има талант за писане.

„Деветките“ са леко разпрпилени и могат да се объркат в трудни ситуации. Те също така не са много добри в областта на финансовата грамотност и харчат много, но не винаги за себе си.

Свещени личности

Десетките представляват комбинация от две свещени фигури, чието значение се свежда до мотото: „Или всичко, или нищо“. Те са открити и никога не се занимават с интриги. Те обикновено действат честно, което понякога играе срещу тях. Те имат чиста душа и голямо сърце, имат много приятели и винаги привличат вниманието на другите към себе си. Те имат много планове, но те не винаги могат да определят точната цел.

Притежателите на най-богатия духовен свят

Такива хора осъзнават силата на думата, така че те внимателно претеглят всичко, което казват, и никога не дават съвети и препоръки. От детството си са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие и милостта. Материалните ценности ги притесняват последно, преди всичко се грижат за душата си. Вътрешният им усет е очертан от екстрасензори. Най-доброто призвание за тях е лекарството. Тези хора са отлични хирурзи.

Иноваторите

Дванадесет – свещено число за цялото човечество. То бе избрано да определи времето на деня, да разделя годината на месеци и да измерва дължината. Така че в тези хора имат невероятна енергия. Тези хора имат остър ум и голяма власт. Те могат да променят този свят. Те се характеризират с вътрешна хармония, баланс на властта, брилянтен организационен талант и междуличностни умения.

Умен човек, пълен с инициативност, творчески амбиции, неуморна енергия, човек обикновено се ражда на 12-ия ден от месеца. Основният приоритет е семейството.

Във вечно търсене

Носителите на този цифров код се стремят към съвършенство през целия си живот, винаги има някакви промени в живота си. Хората на 13-ти имат упорит ум, научават се бързо, буквално хващат всичко в движение и в същото време рядко достигат височини. Ежедневната рутина действа депресивно върху тях, а промените, напротив, вдъхновяват нови надежди и стимулират способността му да се адаптира към този свят. Те имат упорит ум, бързо се учат и в същото време рядко достигат височини.

Носителят на вибрациите на 13-ти трябва да бъде уверен в собствената си сигурност и следователно се стреми към дългосрочни и стабилни отношения.

Птиците, които обичат свободата

Вибрацията на номер 14 дава на човека любознателен ум на мислител. Хората, родени на тази дата, са много влюбени, дори и да са в стабилна връзка, винаги пазят още един човек в себе си. Те имат невероятен магнетизъм и сексуална енергия. Благородни любовници. Но в бизнеса и кариерата не са много успешни.

Те обожават свободата и изтриват от живота си всички, които искат да я ограничат, въпреки че на пръв поглед изглеждат много усърдни, практични и сериозни. В пристъп на ярост, те абсолютно не контролират себе си, за което съжаляват по-късно.

Изобретатели и мечтатели

Числото 15 носи деликатен вкус и естествен чар. Околните ги смятат за много привлекателни. Те са надарени с много таланти: от творчески до технически. Те са в състояние твърдо да определят цели и да достигнат височини в своята професионална сфера на дейност. Тяхната ярка личност и ярък ум се нуждаят от постоянно интелектуално подхранване. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено на най-малката критика.

Въпреки това, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина, за да разрешат най-трудните задачи. Всички трудности и проблеми се възприемат твърде близо до сърцето.

Анализатори

loading...