Проклетии: 9 типа жени, за които никой не иска да се жени

Ето тези жени, които категорично не стават за женене. Винаги недоволна Абсолютен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само...

373 0

Ето тези жени, които категорично не стават за женене.

Винаги недоволна

Абсолютен негатив. Тя е постоянно разстроена и недоволна от нещо. И това носи в живота ти само негативи. Тя е като тъмен облак, който кръжи и избира на кого да съсипе живота днес.

Егоистка 

Такава със сигурност няма да мисли за вас. Тя просто е невероятно егоцентрична и мисли само за себе си. На нея винаги ще ѝ е все едно какво си мислиш и как се чувстваш, ако не може да извлече някакъв келепир от това.

Материалистка

Тя ще очаква от вас шикозен живот. И изобщо няма да погледне към вас, ако не е сигурна, че животът с вас ще ѝ донесе куп бонуси. Материални бонуси. И най вероятно вие скоро ще обеднеете съвсем, преди да я направите щастлива. Ето защо бъдете внимателни.

Непрекъснато флиртува

Нейните погледи не са предназначени само за вас. Тя винаги активно търси нова цел, за да я стрелне с очи. Обича да флиртува и да си играе с различни хора. Малко вероятно е да се почувствате в безопасност с нея.

Вечна купонджийка

loading...


Коментари