Пролетен хороскоп 2018 за знаците от Зодиака

Само малко остана преди официалното пристигане на пролетта, затова вероятно сте любопитни, какво ще ви донесе този хубав сезон. Нещата няма да се променят значително за ОВНИТЕ през...

1169 0

Само малко остана преди официалното пристигане на пролетта, затова вероятно сте любопитни, какво ще ви донесе този хубав сезон.

Нещата няма да се променят значително за ОВНИТЕ през следващите пролетни месеци. За тях 2018 г. е година на битки, но победите ще дойдат едва в последните два-три месеца на 2018.

Затова и тази пролет, Овните ще трябва да се въоръжат с търпение. За ТЕЛЦИТЕ пролетта ще бъде под знака на промените – Уран, планетата на големи промени, от май ще им донесе нови ритми и нови правила в професионалния живот. Повечето Телци ще бъдат много доволни от тези свежи промени, така че ще се насладят истински на пролетното слънце.

След първата седмица на март 2018 г., БЛИЗНАЦИТЕ най-накрая ще могат да намерят правилния път за пътя към успеха, след продължителни лутания в „безизходица“. За тях пролетта ще означава подновяване на енергията и възстановяване на оптимизма и самочувствието.
За РАЦИТЕ март се подобрява по всички полета, но цялата пролет не е в знак за изпълнение на очакваното. Пролетта в работен план няма да е просто слънчева, а чак прекрасна – ще трябва да сложите край на „преговорите“.

За пролетта на ЛЪВОВЕТЕ ще бъде период, в който приятелството може по случайност да стане нещо повече от това. Пролетното небе, като цяло, носи приятни вечери на родените в този знак, който ще „стреля“ със самочувствие. Всички пролетни звезди ще бъдат все още активни и благоприятни за самотните в знака на ДЕВА : Нова връзка е на лице и по-интересни познати. през пролетта Девите определено ще бъдат засегнати от стрелите на Амур.

За ВЕЗНИТЕ , от самото начало ще се открият нови възможности за работа. Може би те ще „залагат“ на емоционален план, но на работното място – със сигурност ще им се усмихне щастието, затова е добре да се използват по-топлите дни, за да се възползват от работните задачи.

loading...