Промяна за Козирозите, Везни доверете се на интуицията си, Лъв…

ОВЕН 21.03 – 20.04 Пред вас днес е един чудесен ден, през който можете да докажете истинските си потребности. В много ситуации ще се почувствувате лидери, готови за...

624 0

ОВЕН 21.03 – 20.04

Пред вас днес е един чудесен ден, през който можете да докажете истинските си потребности. В много ситуации ще се почувствувате лидери, готови за доминиране във всяко положение! Ще постигнете мечтаното спокойствие на работното място. Справяте се успешно с вашите проблеми. Внимавайте с предизвикателните въпроси! Вечерта прекарайте в приятна компания!

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

В четвъртък ще се създадат редица благоприятни условия за развитие в професионалната сфера. Днес се концентрирайте  в работата. Не се отнасяйте лекомислено към възникналите проблеми и изпитания. Бъдете търпеливи и много целенасочени. Овладейте посоката на мислите си, тъй като е възможно да сте запланували едно, а да се получи съвсем друго.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Днес ще сте изпълнени с желание бързо да свършите целесъобразните задачи от работната си сфера. Може да проявите леко раздразнение, предвид разочарованието ви от близък приятел. Бъдете внимателни с колеги в работа, не се предоверявайте. Не давайте израз на неудовлетворение, дори ако трябва да наложите по-строг контрол над себе си – вие умеете да проявявате артистичност.

РАК 22.06 – 23.07

Днес следвайте стриктно предварителните си планове, за да успеете да изпълните текущите си делови и лични задължения. Препоръчително е да отделите достатъчно време, което да посветите на себе си и на любимите си занимания. Няма да ви липсват и идеи за приятни моменти. Бъдете търпеливи и не прибързвайте. Обадете се на близките си или по-добре направо им отидете на гости.

ЛЪВ 23.07 – 23.08

Ако разчитате на себе си, изгледите са за доста благоприятен ден! Неприятностите ви избягват и дори в някои лични отношения ще се чувствате галеници на съдбата. Денят е подходящ за научаване на информация и активизиране на творческия ви потенциал. Възможно е ново познанство, с което да погледнете на света от друга гледна точка. От вас зависи дали да допуснете този човек до живота си.

ДЕВА 24.08 – 23.09

За много от вас този ден носи приключения, дори неочаквани поврати на съдбата. В работата покажете стриктност. Бъдете по-упорити и последователни. Днес нещата ще ви се случват от само себе си. Денят е благоприятен за любовните ви отношения и предимно стабилизиране на чувствата. Някои ще помислят върху едно романтично предложение, особено с подходяща компания за вечерта.

loading...