Пророческите съновидения. Значение на сънищата по дните от седмицата

Много от нас са сънували поне веднъж в живота си сън, който се е сбъднал. Нашето подсъзнание често се оказва по-мъдро и по-проницателно от съзнанието и ни дава...

1132 0

Много от нас са сънували поне веднъж в живота си сън, който се е сбъднал. Нашето подсъзнание често се оказва по-мъдро и по-проницателно от съзнанието и ни дава определени знаци.

Когато сънувате, на кои сънища трябва да обърнете внимание? Значение на сънищата по дните на седмицата.

Понеделник
Не им обръщайте внимание. Те не носят информация за важни или съдбоносни събития от нашия живот. Често сънищата в понеделник през нощта са много наситени, сложни и многокомпонентни, но не очаквайте нищо от тях.

Вторник
Сънищата във вторник могат да се сбъднат в рамките на 10 дни. Те се смятат в известен смисъл за пророчески. Ако сънят е бил неприятен и тежък, не предприемайте нищо важно през следващата седмица. И обратно − ако сънят е бил приятен, можете да се заемете с нещо − то ще свърши добре.

Сряда
Много рядко се сбъдват сънищата от сряда, но някои техни аспекти могат да се появят в живота ви. В тях може да има подсказки за началото на някакъв нов етап в живота ви, който ще довнесе добри промени в съдбата ви.

loading...