Проверени рунически формули за всякакви случаи

Ако сте опитали всички възможни заклинания и ритуали, но желанието ви все още не се е изпълнило, използвайте древните знания. Руническите формули ще ви помогнат да изпълните всяка...

5115 1

Ако сте опитали всички възможни заклинания и ритуали, но желанието ви все още не се е изпълнило, използвайте древните знания. Руническите формули ще ви помогнат да изпълните всяка своя мечта и ще ви предпазят от беди.

Руните се считат са най-могъщите символи, които биха могли да променят коренно съдбата на всяко човешко същество. Съществува легенда, че Бог Один е дал това знание на хората. Те са им помагали да живеят в благоденствие и са ги предпазвали от негативно въздействие.

За съжаление до наше време е достигнала само една малка част от знанията за руните, но дори и те са достатъчни за да променят живота ни към по-добро. Съвсем доскоро руните са били използвани и като инструмент за гадаене. Те са вдигали завесата на бъдещето и са давали ефективни съвети, които ако човек следва може да повлияе на ситуацията.

Сега мнозина използват руническите формули за да постигнат целите си. Руните работят отлично самостоятелно, а също така стават още по-мощни при правилното им комбиниране. Но при съставянето на различни комбинации е необходимо да се знае за тях цялата информация, в противен случай можете да навредите и на себе си, и на близките си.

Проверени рунически формули

Формули има много, но някои могат да помогнат, а други няма да са толкова ефективни. Всичко зависи от целта, за която са били съставени. Схемите, които ви представяме, се смятат за универсални, и помагат на всички, без изключения.

Руни за защита от всякакъв негативизъм

Първо се нанася Хагал – руна за унищожение и избавяне от всякакъв негативизъм. Този символ буквално занулява вашата енергия и разчиства пространството от ментални боклуци, лоши мисли, уроки и магии.

За да се запълни освободеното място и да се насочи развитието на събитията в правилната посока, след тази руна трябва да се поставят Еваз и Феху. Те ще ви помогнат да постигнете целите си и да изявите за себе си истинските си желания.

loading...