Проверете с коя зодия си пасвате според слънчевия ви знак!

Между зодиите има съвместимост, която се базира на техния слънчев знак. Има четири елемента – огън, земя, въздух и вода, и по три знака от всеки елемент –...

461 0

Между зодиите има съвместимост, която се базира на техния слънчев знак. Има четири елемента – огън, земя, въздух и вода, и по три знака от всеки елемент – общо дванайсет зодиакални знака. Всички те се разделят още на мъжко и женско начало, като мъжките знаци са – огънят и въздухът, а женските- земята и водата, предава „Дарик“.

Всеки човек, имайки десет планети в личния си хороскоп, е комбинация от различни елементи, но винаги има един или два, рядко три, които преобладават. Тогава казваме, че човека е характерен за зодията си.

При взаимоотношенията хармонично си кореспондират мъжки с мъжки и съответно женски с женски знаци. Вижте ги:

Зодия Овен

Овенът си пасва с Лъв и Стрелец, а също и с Овен, въпреки че в този случай може да се сблъска със същите проблематики в характера, които самият той носи.

Хармонични за Овен са и Близнаци и Водолей, като с Везни се допълва, но може да има и разногласия.

Зодия Телец

Телецът има добри партньорства със земните знаци – Телец, Дева и Козирог, а също и с Рак и Риби. Със Скорпион може да се допълни много добре, но при съзнателно отношение. В противен случай са възможни противоречия.

Зодия Близнаци

За Близнаците са подходящи Близнаци, Везни и Водолей, както и Овен, Лъв и Стрелец. При отношенията със Стрелец може да има както различия, но и допълване.

Зодия Рак

Подходящи са Рак, Скорпион и Риби, а също така Телец, Дева и Козирог. При Рак – Козирог има допълване, но е възможно и противопоставяне.

Зодия Лъв

Зодия Лъв има хармонични отношения с Овен, Лъв и Стрелец. Също така и Близнаци, Везни и Водолей. С Водолей има допълване на противоположни качества, за което е необходимо необходимото себепознание.

Зодия Дева

loading...


Коментари