Ракът – една необичайна болест. Насищане на организма с витамини и микроелементи

Това е рубрика за медицината от бъдещето. За това, че здравето е в наши ръце и изборът е наш. Има хора, които искат да бъдат лекувани и такива,...

1324 0

Това е рубрика за медицината от бъдещето. За това, че здравето е в наши ръце и изборът е наш. Има хора, които искат да бъдат лекувани и такива, които искат да са здрави. Тази рубрика е за хората, които искат да са здрави, които правят съзнателния избор за това и поемат отговорността за решенията си. Имайки информацията, всичко друго е въпрос на избор. Осъзнавайки, че ние сме тези, които избираме, ни дава възможността, свободата, да променяме света около себе си. И здравето си.

Продължаваме  с откъс от книгата на Е. В. Бугаева  “Ракът – не е присъда, а диагноза”. Първа и втора част може да прочетете тук:  Ракът – една необичайна болест    ;    Ракът – една необичайна болест II      

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Насищане на организма с витамини и микроелементи

Витамин А

Приемането на витамин А в значителна степен възпрепятства повторната поява на тумори и появата на метастази след хирургична операция. Употребата на витамин А в продължение на няколко години в дозировка 300 000 МЕ, помага за предотвратяване развитието на тумори, след хирургична интервенция, за дълъг период от време.

Без приемане на витамин А организмът, може да бъде подложен на атака от рак на простатата или от някои форми на левкемията, също така от него се нуждаят епителните клетки, образуващи повърхностния слой на нашата кожа, за предпазването и от злокачествени образувания.

Наричат витамин А – борец с инфекцията и защитник на кожата.

Бета каротин

Често се отбелязва, че бета-каротинът най-лесно се преобразува във витамин А. Но действайки като самостоятелен антиоксидант той постига значително повече и без да се превръща във витамин.

Учените са установили, че от средите на хората, употребяващи най-малко бета-каротин, се срещат значително повече случаи на рак, особено ако този недостатък в храненето има място на фона на ниското ниво на витамин А в организма. Нивото на бета-каротин е значително по-ниско в тъканите, подложени на злокачествени израждания.

Защитното действие на бета-каротина се разпростира върху много видове рак, особено върху тумор на белите дробове, стомаха и млечната жлеза.

Съгласно данните от изследванията, приемът на бета-каротин в дози по-големи от 30 мг в продължение на повече от два месеца, води към значително усилване функцията на имунната система. Приемането на 180 мг бета-каротин на ден, помага на пациентите със СПИН, да обърнат обратно процеса на изтощаване на имунните клетки.

Ликопен пигмент

Ликопен пигментът, отговарящ за цвета на доматите и дините – това е най-силният и най-недооцененият каротиноид.

Ликопенът може да осигури десет пъти по-добра защита от рак, отколкото неговия знаменит партньор от семейството на каротиноидите. Той е особено ефективен по отношение на рака на млечната жлеза, белите дробове, ендометрията и простатата.

Приемайте целия спектър от каротиноиди! Те се съдържат във всички листа на тъмно-зелените зеленчуци, а също така в жълто-оранжевите зеленчуци, такива като тиквата и морковите. Ликопенът най-много присъства в розовите грейпфрути, доматите, дините и в плода гуаве. Запомнете, че диетите без мазнини не позволяват оптимално да се усвояват каротиноидите от храната.

Витамин Е

Колкото по-голяма е употребата на това хранително вещество, толкова по-малка е вероятността от рак.

Ежедневният прием на витамин Е в доза 400 МЕ, може да предотврати превръщането на нитратите на определени вещества, присъстващи в пушените и мариновани продукти, в канцерогенни нитрозамини, обаче обратното превръщане на нитрозамините в нитрати, при неговата употреба, не може да се осъществи. Защитните дози витамин Е започват с 400 МЕ, в добавка към това, неговата ефективност се повишава в присъствието на други хранителни вещества – антиоксидантите. Неговото противораково действие особено забележително се повишава от витамин С, каротиноидите и селена.

Комплекс витамини от група В

Тях справедливо ги наричат “отборът на енергетиците”.

Въпреки, че всеки витамин от тази група хранителни вещества притежава собствени уникални лечебни свойства, тях ги обединяват два общи момента: те са отговорни за произвеждането на енергия, за сметка на извличането на топлина от въглехидратите, белтъчините и мазнините, съдържащи се в храната и те заедно съществуват в природата. Като се употребяват всички заедно, се използва преимуществото на техните индивидуални качества, като при това не се създават нови дисбаланси, имащи собствени специфични последствия.

Витамин В1 /тианин/ : е тонизатор на мозъка. Като се изключат по-особените случаи, при болки или други специфични болести, дозата от 50 до 100 мг тианин покрива ежедневните потребности на болшинството от хората.

Витамин В2 /рибофлавин/: е антиоксидант, тонизатор и играч от отбора на витамин В. За общооздравителни цели са достатъчни 25 до 50 мг на ден.

Витамин В3 /ниацин/: възстановява душевното равновесие, контролира холестерина; той е никотинамид: ремонтира ставите, контролира диабета.

Ниацинът /никотинова киселина/ няма равен в контрола на холестерина.

Никотинамидът – това е втора природна форма на витамин В3.

Витамин В6 /пиридоксин/: е най-необходимият от витамините на група В.

В по-напреднала възраст, витамин В6 е особено необходим, за осигуряването на мощна естествена защита от бактериални и вирусни инфекции.Неговата недостатъчност довежда до снижаване на най-добрите показатели от функционирането на нашата имунна система – количеството на Т-клетките.

Фолиевата киселина: е нашият най-значителен дефицит.

Добавките на фолиева киселина са способни самостоятелно да спрат и да върнат обратно дисплазията на шийката на матката.

Ежедневните дози от 10 мг фолиева киселина довеждат до изчезване на предраковите клетки и премахват необходимостта от хирургическа намеса, общо за два месеца.

За всеки човек е необходимо ежедневно потребление поне 3 -8 мг фолиева киселина. За да повишите усвояването на фолиева киселина, приемайте добавки от бифидо-бактерии. Те помагат за изработване добавъчна фолиева киселина от микрофлората на дебелото черво.

Витамин В12 /коболамин/: е инжекцията на жизнеспособността.

Усвояването на витамина В12 напълно зависи от нормалното постъпление на “вътрешно чревния фактор” – това са изработваните в стомаха вещества, които се присъединяват към витамина и го пренасят в кръвообращението.

Преди да започне образуването на раков тумор, клетките претърпяват предракова трансформация, наричаща се дисплазия.

Такъв род предракови изменения в белите дробове на пушачите напълно са изчезнали след едногодишна програма за лечение с добавки, съставени от ежедневни дози от 750 мкг витамин В12 и 10-20 мг фолиева киселина.

Холин и Лецитин /фосфатидил-холин/: са възстановителите на регенерацията на новите тъкани.

Лецитинът може значително да повишава общата ефективност на лечението с биодобавки по отношение на целия спектър женски болести, включващ фибром на матката, фиброзно-кистозна мастопатия, ендометриоза, а също така рак на матката и млечната жлеза.

Високите дози добавки от холин и лецитин следва да се приемат с допълнителни количества витамин С и калций.

Витамин С служи за защита от нитрозамини, които могат да се образуват в процеса на обмена на холина, а калцият е необходим за свързването на излишния фосфор, съдържащ се в лецитина.

Инозит: това са сънотворните хапчета на природата.

Остава най-яркият пример за безопасна природна биодобавка, която фактически премахва необходимостта от цяла категория потенциално вредни лекарства: сънотворните и транквилизаторите.

За обикновени ежедневни нужди, например, за избавяне от временна или хронична безсъница е достатъчно да се приема от 500 до 1500 мг на нощ. При умерена тревога, невроза и натрапчиви състояния се изисква употребата на значително по-големи дози, например 6-18 гр.

Пантенин /пантонинова киселина/: е най-доброто от антихолестериновите лекарства.

Пантенинът – е най-доброто средство за снижаване нивото на холестерина, вместо другите, пълни със странични ефекти, фармацевтични препарати. Неговата безопасност и ефективност са потвърдени от десетки солидни медицински изследвания в Европа и Япония.

Повечето от нас са получили своите първи дози пантенин от майчиното мляко. Попадайки в храносмилателния тракт, това хранително вещество стимулира растежа на бифидобактерията и останалата приятелска микрофлора.

Колкото по-добре поддържаме баланса на микрофлората на червата, в подкрепа на тези благотворни бактерии, толкова по-добре ние сме защитени от болестотворни микроби. Антибиотиците представляват постоянна угроза за този баланс, доколкото те поразяват всички бактерии и приятелските и вражеските.

Въпреки, че има случаи, когато тези лекарства са необходими, и същевременно необходимо зло, изследванията показват, че добавките на пантенина значително понижават присъщите им вредности.

Пантотенова киселина

Тази родителка на пантетина остава самостоятелно действащо лице в терапията, особено по отношение на кожните заболявания.

Забелязано е, че ежедневния прием от 900 мг, от този компонент на В-комплекса, подобрява зарастването на раните и ускорява оздравяването след хирургическа интервенция.

За добро общо здравословно състояние приемайте ежедневно от 100 до 200 мг пантотенова киселина, освен пантетина. За стабилизиране нивото на холестерина и триглицеридите или за лечение на възпаления, алергии или при автоимунните заболявания, на вас ще ви е необходимо ежедневен прием по 600-900 мг пантенин и пантотенова киселина.

ПАБК /парааминобензойна киселина/: е тонизатор, борец с фригидността.

Биотин: той е благодетел на диабетиците

Явният дефицит на биотина се среща твърде рядко, доколкото организмът си го произвежда самостоятелно с помощта на полезната микрофлора на червата. Недостатък от него често има у децата, доколкото в техният стомашно-чревен тракт може да има недостатъчно количество полезни бактерии. Неголям риск от дефицит на биотина съществува и у хора, които дълго време живеят на венозно хранене или провеждат продължителен курс на лечение с антибиотици. Това съвсем естествено се получава и по отношение на човек, който регулярно употребява алкохол или е принуден да взема препарати против треска. Ежедневната употреба на няколко сурови яйчеви белтъка, по всяка вероятност, увеличава потребността на организма от биотин.

Витамин С

През 1928 година лекарят Алберт Сент-Дерди получил вещество, в последствие назовано витамин С. Аскорбиновата киселина е едно от главните хранителни вещества-антиоксиданти, самостоятелно унищожаващи свободните радикали и микробните инфекции и продължаващи живота на други антиоксиданти, включително витамин Е и глутатион.

Хората употребяващи повече витамин С живеят по-дълго от тези, които го употребяват по-малко.

Какви са причините за това?

Инфекции

Всеки знае, че витамин С може да се справи с простудата или с друга инфекция. Той активира защитните сили на организма.

Още отначало, и вирусната и микробната инфекция са чувствителни към радикална терапия с витамин С, в съчетание с други борци срещу инфекцията, подобно на цинк, витамин А и биофлавоноидите.

Астма и алергии

Витамин С твърде успешно се бори с алергиите. При неговото използване в дози от порядъка на 1000 мг на ден или повече той действа като антихистаминно средство.

Рак и инфаркт

Витамин С повсеместно е признат за едно от най-мощните антиканцерогенни хранителни вещества.

Ежедневният прием на 1 г или повече аскорбинова киселина снижава риска, както от рак на стомаха, така и от предракови изменения. При жените, при продължителна употреба, в оптимални количества, в протежение на целия живот, витамин С може да предотврати рак на гърдата, рак на шийката на матката, предракови изменения на клетките, наричани дисплазия на шийката на матката и освен това, е профилактика за рака на задстомашната жлеза. Съществуват данни доказващи профилактичната роля на витамин С по отношение на рак на дебелото черво, хранопровода, пикочния мехур и ендометрията. Има един такъв пример: Сто човека с терминален стадий на рак останали живи непосредствено до четирикратно по-голям срок от очаквания приемайки ежедневно по 10 г витамин. Още след петия ден, от началото на приема, те съобщили, че се чувстват по-добре, по-силни и бодри. Техният апетит също така нараснал.

Някои изследователи подозират, че витаминът може да спира растежа на туморите, като обвива злокачествените им огнища от наранена тъкан, укрепвайки ги с колагенова тъкан до такава степен, че тя ограничава разрастването им.

Въпреки, че не е лекарство витамин С помага на организма да се справя с болестта и с последствията от обичайните видове предракови терапии. Хирургическата намеса, облъчването и химиотерапията – всички тези лечения в огромна степен снижават съдържанието на аскорбинова киселина в организма. Най-новите изследвания допускат, че витамин С може да повишава въздействието на химиотерапията и при дози от порядъка на 40 г на ден да предотвратява падането на косата, почти неизбежно при това лечение.

Витамин С е незаменим за сърцето като антиоксидант. Учени от различни държави са доказали неговото терапевтично действие при заболяване на сърдечно-съдовата система при стотици случаи.

Стрес

Витамин С успешно се справя с емоционалното и физическо бреме на стреса.

Надбъбречните жлези, които отделят хормони, са ни необходими, за да действат в стресови ситуации, като те съдържат повече аскорбат, отколкото която и да е друга част на тялото.

Витамин С, както помага за изработването на тези стресови хормони, така и защитава организма от токсините, възникващи в процеса на техния метаболизъм.

Затлъстяване

Група изследователи заявяват, че ежедневния прием на витамин С, в дозировка от 1-3 г, подпомага намаляване на теглото на тялото. Той го прави по-здраво, избавя организма от отровните вещества, освобождаващи се при разпада на мазнините. Витамин С помага на черния дроб, да издържа на много силното въздействие на свободните радикали, предизвикано от загубата на тегло.

Подагра

Ежедневната доза на витамин С, повече от 8 г, способства снижаване концентрацията на пикочна киселина. Дозата трябва да се повишава бавно, започвайки се от 1 г през първия ден от началото на приема.

Камъни в жлъчката

Витамин С в доза 2 г на ден забавя процеса на образуване на камъни до 350%, и във връзка с това е полезно постоянно да се приема този витамин.

Разстройства на зрението

Витамин С създава антиоксидантна защита на очите, предотвратява развитие на катаракта и забавя растежа и . За това е необходим прием, минимум 800 мг на ден, в съчетание с витамин Е и бета-каротин. Изследователите препоръчват с профилактична цел да се приема поне 500 мг на ден витамин С.

Наркотична зависимост

Мегадози от витамин С, в съчетание с В-комплекс, премахват симптомите на абстиненция у хора, избавящи се от хероинова зависимост.

По-малки дози могат да снижат у наркоманите влечението към наркотик. Ето някои препоръки, за да наситите всяка клетка на своя организъм с тези оздравяващи антиоксиданти.

Разделете дозите на няколко части. Организмът така бързо изразходва витамин С, както и го получава. За това, за да се поддържа постоянно висока концентрация на витамин С, разделете общата дневна доза на няколко по-малки дози, които да се приемат в течение на деня.

Повишавайте и понижавайте дозата постепенно. Започвайте приема с количество не повече от 1 г на ден и постепенно го повишавайте в течение на една седмица.

Приемайте ферменти. Хранопреработващите ферменти способстват също, по-доброто насищане на кръвта с витамин С. За това го препоръчват за прием по време на хранене.

Комбинирайте витамин С с минерали.

МИНЕРАЛИ

Калций

Сред хранителните вещества, съдържащи се в организма в най-големи количества, калцият заема място непосредствено след белтъчините, мазнините и въглехидратите. Доколкото нашата потребност от него, в сравнение с други хранителни вещества, буквално е огромна, за него е установена и най-високата препоръчително допустима денонощна доза. Без калций ние фактически бихме се превърнали в желе, доколкото не бихме могли да имаме кости и зъби. Още повече, многочислените препарати, представени на потребителския пазар, най-често, не могат напълно да осигурят нашата ежедневна потребност от калций, която се измерва не в милиграми а в грамове.

Но главният секрет е в това, че калцият е важен не само за нашите кости, зъби и нокти а – в края на краищата, той играе решаваща роля за лечението на редица заболявания в твърде различни области, като акушерство, кардиология, онкология и други.

Основа на всичко са минералните йони. Учените считат, че главната причина за доброто здраве се крие във водата, богата на минерални йони, особено на тези, които заплашително не достигат в нашата вода.

Известно е, че племето хунза, цивилизация на две хиляди години в Хималаите, живеят значително по-дълго от средностатистическия човек. Питейната вода, която пият хунза, е богата на минерални йони и извира от планинте. Стичайки се под земята и по повърхността, тя посредством потоците облива камъните, от които отмива не само калций, но и всички други минерални йони и микроелементи. Тази вода е електрически заредена с положителни и отрицателни йони, отделящи се при падането или ударите в камъните, снабдява техния организъм с необходимите минерални йони.

В Япония на островите Такуносима и Окинава е регистрирана продължителност на живота повече от 100 години и при това хората там остават деятелни, съхраняват добра физическа форма, сексуална активност и неотслабващ с годините душевен подем. Работата е там, че тези острови в миналото си са били коралови атоли, състоящи се от удивителния корал – белия корал Санго. Това е единственият вид корал, който по своя строеж е идентичен с нашите кости. В Япония от този вид не само правят костни протези, които не се отхвърлят от организма, но и протези на очната ябълка, доколкото кръвоносните съдове имат възможността да прорастат в тях.

А откъде да си вземем от тези чудесни йони на здравето?

С всяка година става все по-трудно да се получават тези йони от плодовете, тъй като съдържанието на минералните соли в нашата почва катастрофално намалява. Повърхностният слой на плодородната почва, богат на хранителни вещества, за последните двеста години е изтънял от 1 метър до 15 сантиметра.

Това се обяснява отчасти с ерозията на почвата, но основно е свързано с порочната селскостопанска дейност, в която преобладава животновъдството и на практика отсъства сеитбообръщение. Киселинните дъждове също могат да способстват намаляването рН на почвата. Всичко води до това, че много от оставащите минерални йони се оказват свързани и недостъпни за растенията, които компенсират техния недостатък с употребата на отровни пестициди, наторяване и неорганичен алуминий от киселинните дъждове.

Обработката на храната още повече я изтощава. Към хранителните вещества, отсъстващи или изчистени от нашата храна, се отнасят и жизнено необходимите микроелементи. Те са нужни на организма в съвсем малки количества, например, такива като органичните съединения на медта, хромов цинк, селен и йод. Тези и други микроелементи плюс определените макроелементи, които са нужни в големи количества, образуват електролити, снабдяващи организма с жизненоважна енергия, необходима за изпълнение на всички негови функции. Съхраняването и възстановяването на баланса е ключът към здравето.

Минералните йони играят всеобхватна роля за състоянието на имунната система.

Нашият организъм е пронизан от трептения, колкото са по-силни вътрешните вибрации, толкова ние сме по-здрави. Амплитудата на електрическите трептения в организма се променя в строга пропорция с количеството алкални и киселинни химически съединения, намиращи се в него във всеки даден момент.

Алкалните клетки – това е мъничък пакет ферменти, които произвеждат енергия и работят само в много специфични граници на рН. Ферментите, действащи вътре в клетките, могат да функционират в условия, когато рН на разтвора е колкото се може по-близо до неутралния, изключвайки високо киселата среда на стомаха. Всичко, което изменя рН на клетъчната среда, може да дезактивира или измени нивото на активност на клетъчните ферменти. Това води до клетъчен глад и клетъчна смърт.

Сега при много хора се е появила възможността, да решат своите проблеми с вече съществуващи заболявания или да поддържат нивото на своето здраве, с помощта на този най-удивителен корал Санго.

Препаратът, който представлява смлян корал Санго, от островите в Япония, който съдържа около 70 жизнено важни елементи /калций, магнезий, силиций, натрий, сяра, желязо, калий, фосфор, йод, флуор, бром, манган, хром, бор, въглерод, селен, платина, сребро, мед, злато, молибден/.

Този препарат се нарича “Алка-Майн”.

Кораловият калций насища водата с всички активни, съдържащи се в него, компоненти и най-напред с йонизиран калций. Ежедневната дозировка на тази вода с профилактична цел е: 1 пакетче коралов калций “Алка-Майн” в 1,5 л негазирана вода, в продължение на един ден.

В усилени дози при различни остри заболявания, а също и при злокачествени образувания: 1 пакетче коралов калций “Алка-Майн” на 1 чаша негазирана вода. Да се приемат три такива чаши, като освен това още 1 пакетче коралов калций в 1 л вода се изпива в течение на деня.

Водата с добавен коралов калций способства за:

> снижаването на риска от заболявания на стомашно-чревния тракт;

> достигането на оптималното рН на кръвта и междуклетъчните течности;

> предотвратяването на развитието на артрити, артрози;

> профилактика на остеопорозата;

> възстановяване на нормалната структура на хрущялната и костната тъкан;

> нормализиране налягането и нивото на захарта в кръвта;

> подобряване притока на кръвта в централната нервна система и други органи и тъкани;

Достъпността на приложението и позволява на всеки човек да поддържа оптимално ниво на вътрешно здраве на организма.

И най-главното – употребата на коралов калций е едно от най-надеждните звена на профилактиката на злокачествените тумори. Раковите клетки не живеят в алкална среда!

Магнезий

Лъчевата терапия и противораковите препарати изтощават запасите от магнезий в организма.

Прекрасно решение е чрез помощта на кораловия калций “Алка-Майн” и препарата “Калций Меджик”, който притежава достойнствата на кораловия калций, но допълнително съдържа усилена доза магнезий. Този препарат се прилага и за профилактика и в период на лечение /лъчева терапия, химиотерапия/.

Цинк

Цинкът е необходим за здравословното функциониране на всички клетки на нашия организъм.

Цинкът бързо се извежда от организма при стрес: физически, емоционален или химически, а също така под въздействието на отровните метали, пестициди и други замърсители на околната среда. Стареенето неизбежно поставя човека в неизгодно положение, доколкото в стомаха не се отделя достатъчно количество киселина, необходима за поглъщане на този минерал.

Подобно на витамин С, цинкът напълно прекратява вирусната инфекция, ако вие я атакувате достатъчно рано.

Злокачествените тумори се развиват безпроблемно на фона на пониженото ниво на цинка. При хората, поразени от тази болест, рязко нараства извеждането на минерали от организма, от което, по мнение на чешки изследователи, се подразбира, че организмът мобилизира своите резерви от цинк за ранните възпалителни стадии при развитие на рак.

Добавки с цинк стимулират образуването на бели кръвни телца, които са едни от противотуморните компоненти на имунната система и поддържат обща активност на неврофилите, Т-лимфоцитите и на нашите естествени противотуморни клекти /натурални убийци/. Освен това цинкът е необходим за изработване на тимулин – главния хормон на тимусната жлеза.

За профилактични цели ежедневната доза е 15¸25 мг цинк.

Селен

Вещество, което е способно да снижи заболеваемостта от рак почти с 40% и да намали смъртността от рак с 50%, може с право да бъде наречено противораков антиоксидант.

Забележителни резултати от онкологични изследвания потвърждават, че този микроелемент е мощен имуностимулиращ и канцеростатичен агент, притежаващ широк спектър от оздравителни въздействия.

Връзката на селена с предпазването от рак има твърдо документално потвърждение.

От изследвания на популациите е твърдо установено, че в тези региони на света, където е по-високо съдържанието на селен в почвата, значително са по-ниски показателите на рак на белите дробове, правото черво, шийката на матката и самата матка.

Най-успешното от всички, някога провеждани, изследвания по профилактика на рака е било публикувано на 25 декември 1996 година. Това изследване продължило десет години, с поддръжката на Националния Институт за Изучаване на Рака. В този процес били заангажирани повече от 1000 пациенти, като през цялото време на провежданото изследване ежедневно им давали по 200 мкг селен.

У приемащите селен било отбелязано снижение на смъртността, от такива по-разпространени разновидности на рак като: белите дробове, простатата, дебелото и тънкото черво, с 49%. Резултатите от това изследване потвърждават разбирането, че за оптимална защита от рак е необходим повече селен, отколкото може да се получи чрез храната.

За да може напълно да се използват противораковите защитни свойства на селена, ежедневно трябва да се приема 200 мкг добавка.

За допълнителна застраховка от възпаление, вирусна инфекция, отслабване на имунитета или отравяне с тежки метали по-подходяща е доза 400 мкг, която е напълно безопасна.

В продажба се намират няколко вида добавки на селена. Според моят опит, най-добрата от тях – е селен/аминохелатна форма/. Тази добавка, обезпечаваща превъзходна защита на вашия организъм от различни заболявания и болести, е убиец на рака.

Следва АНТИОКСИДАНТИ И АДАПТОГЕНИ

 

Тази информация достига до Вас благодарение на:

ЕНЕРГОИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА  ДИАГНОСТИКА НА ОРГАНИЗМА   В ЦЕНТЪР   BIOGLOBAL гр. Варна  и Coralclub
В център  BIOGLOBAL, се правят изследвания на енергийното и физикално състояние на организма. Точките на анализ включват сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална и костна плътност, олово в кръвта, бял дроб и дихателни пътища, кръвна захар, холестерол, стомах и черва, черен дроб, нива на инсулин и жлъчка, черепни нерви,  гинекология, простата, цялата гама от микро и макроелементи, състояние на гръбначен стълб, състояние на аура и чакри (с тяхната медицинска интерпретация) , патогенния фон на организма, биологичните потенциали, и способността на организма да се възстановява.

За информация: 0885478889
За записване на час: 0876558556
Email: [email protected]

 

 

 

 

              

loading...