Разберете какви хора сте според датата си на раждане

Датата на раждане е първата цифра в нашия живот. И тази цифра може значително да засегне нашата съдба и да определи какви хора сме. Как се отразява върху...

239 0

Датата на раждане е първата цифра в нашия живот. И тази цифра може значително да засегне нашата съдба и да определи какви хора сме. Как се отразява върху нас, прочетете по-долу.

1

“Номер едно” – това е знак за творчески, креативни, оригинални и изключително независими хора. Тяхната самодостатъчност има две противоположни страни: от една страна, те са самоуверени и често служат като пример за другите; от друга – са индивидуалисти и егоисти, които не са готови да се съобразяват с мнението на другите. Често действат като лидери и инициатори – имат силен дух и решителност. Те са доста амбициозни и са готови да поемат рискове, за да постигнат своята цел. Сред техните отрицателните характеристики са: импулсивност, арогантност и упоритост. Поради вродената им сдържаност за тях е много трудно да демонстрират пълнотата и дълбочината на чувствата си дори и пред най-близките си хора.

2

Това са хора, които се отличават със свръхчувствителност. Всяко искане дори от непознати хора никога няма да бъде игнорирано. “Две” – символ на равновесието и синия съюз. Това са отлични партньори за бизнес, колеги, приятели и сътрудници. Любовната история, приличаща на приказка, напълно подхожда за техните отношения. Често “двойките” действат като посредници и сватовници – те са отлични дипломати: искрени, образовани, възприемчиви. И това е свещеното число на художниците и романтиците. Тези хора работят добре в екип, но в същото време не са склонни да показват инициативност и не искат да бъдат в светлината на прожекторите. Тяхната прекомерна срамежливост често се превръща в главна пречка за решаването на важни задачи. Другата крайност на чувствителния им характер е тенденцията да изпаднат в депресия.

3

“Тройката” – знак за артистично въображение, творческа интелигентност, комуникативни умения и съчувствие. Това е символ на взаимодействие и неутралност. На числото 3 се раждат неуморните оптимисти, които знаят как да бъдат щастливи и да се наслаждават на живота. За тях има състояние на вечна любов. Те са с отлично чувство за хумор, надарени са с красива интуиция, благодарение на която отлично идентифицират най-важните мисли и идеи. За мнението им си струва да слушате особено внимателно. Подобно на „двойките“, чувствителността им понякога отива към другата крайност – в моменти на тъга те са склонни да изпаднат депресия, преувеличават незначителни проблеми…

4

Отговорни, съвестни, сериозни и надеждни хора, които не се страхуват от трудните задачи и правят всичко, за да ги решат безопасно. Обкръжаващите ги хора често ги търсят за помощ, която не остава нечута. Тези хора имат блестяща бизнес репутация. Чрез собствения си труд те могат да спечелят солидно състояние. Изглежда, няма нещо, което би било извън тяхната власт. Много хора на числото 4 се занимават с точни науки. Те трезво приемат всеки неуспех, възприемайки провала като неизбежна част от жизнения опит. От собствените си грешки те са в състояние да извлекат правилните изводи и, следователно, ползи. Освен това, трудностите и пречките по пътя само разпалват желанието им за успех и не жалят своите усилия, за да постигнат това, което искат на всяка цена.

5

“Пет” – символ на свободата в нумерологията. А хората, родени под това число, знаят много добре как да го използват по предназначение. “5” е знакът на заклетите пътници и авантюристи. Много дружелюбни, любопитни и универсални хора. Често това е цифрата на гения. Тези, които са родени на петия ден, са склонни към мистицизъм. Те са привлечени от всичко загадъчно, странно, неизвестно… Основният съвет, който искаме да им дадем, е да забавят ход! Не правете прибързани изводи. Вашият нетърпелив характер и желанието ви да вземате бързи решения може да ви изиграе жестока шега и да ви направи нещастни.

6

Това е знакът на любовта и взаимното разбирателство, честност и лоялност, семейство и приятелство. Хората, родени на шестия ден, имат много силно чувство за отговорност, художествени таланти, стремеж към хуманитарните науки. Те са щедри и помагат на другите: дават практически съвети и често пари. Те са чудесни приятели, на които може да се вярва и да им доверите и най-съкровенните тайни. В същото време това число е свързано със заслепяваща ревност. Те са доста упорити, натрапчиви и податливи на ласкателство.

7

Знак на мъдростта и разума, който често надделява над чувствата. Не случайно хората, които са родени по номер 7 имат огромен късмет. Те обичат да четат, през цялото време са готови да научат нещо ново и да свързват живота си с интелектуална дейност. Те имат силен потенциал в областта на науката и изобретенията. Любители на самотата, перфекционисти. Техните негативни страни са: потайност, страст към спорове, сарказъм, тенденция към изолация, упоритост, раздразнителност.

8

В нумерологията 8 е символ на властта, покровителството и управлението. Хората, които са родени в осмия ден от месеца, често намират призванието си в политиката, стават експерти в областта на корпоративното управление и се чувстват много удобно в позиция на власт (между другото, това се отнася и за леглото). Те са егоцентрични, мечтаят да постигнат всеобщо признание. “8” е цифра, която предполага висок доход и материален успех. Не се опитвайте да  оказвате натиск върху “осмиците” и да ги призовавате към сърдечност – разкаянието е чуждо за тях. Към чертите със знак “минус” могат да бъдат включтени: твърдата амбиция, строгост по отношение на подчинените си и нетърпението към хората като цяло. Големите количества пари могат да ги развалят, за което изключително много трябва да се пазят.

9

Един от най-сантименталните представители според нумерологията. Безкористни приятели, романтични спътници на живота, заинтересовани бизнес партньори. В тях е добре развит таланта за писане. Една от ярките им способности е щедростта. Те лесно прощават обиди и понасят недостатъците на другите. Отговорни служители, които винаги ще успеят да стартират нов проект. Единственото нещо, което им липсва, е повече внимание към собствените им финанси. Всяка сума пари в един миг изчезва от ръцете им.

10

Едно от противоречивите числа. Това е комбинация от две свещени цифри, чието значение се свежда до израза: “Или всичко, или нищо”. Хората, родени под “10”, са свикнали да действат просто и откровено, те избягват интригите, сложните сценарии и хитри планове. Винаги избират най-очевидния и открит начин. Те имат чиста душа и голямо сърце и са много популярни сред приятелите си. Винаги привличат вниманието към себе си. Съвет към “десетките” – визуализирайте целите и мечтите си: трябва да си ги представяте и да ги разглеждате в детайли, за да се сбъднат.

11

Никое друго число няма толкова силен духовен компонент, колкото 11. От детството си те са избрали за себе си пътя на вътрешното развитие и милостта. Материалните ценности ги вълнуват на последно място, те най-вече се грижат за душата си. Такива хора са наясно със силата на думата, така че внимателно претеглят всичко, което казват, и никога не дават неадекватни съвети и препоръки. Наистина трябва да слушате внимателно тяхното мнение – можете да бъдете сигурни, че те са преценили всички възможни последствия от тяхното решение.

12

Хората, родени на 12-и, имат силна воля, положително отношение към живота и неугасима енергия. От ,,двойката” получават вътрешна хармония, баланс на силите, блестящи организационни умения и комуникативност. 12 – свещено число за цялото човечество, и този факт не може да бъде отречен. Преди повече от хиляда години времето се разделя на 12 месеца в годината. Не случайно тези представители често имат специална мисия – те могат да променят света към по-добро.

13

Най-спорната цифра в нумерологията, показваща етапа на трансформация. Хората, родени на 13, не могат да оставят никого безразличен. Носителите на този цифров код през целия си живот се стремят към съвършенство, в техния живот непрекъснато има някакви промени: както в личния живот, така и на работното място. Думата “стабилност” очевидно не е от техния речник. Един от основните недостатъци на тези представители е нетърпимостта към другите. След скандал, те рядко дават втори шанс, дори и ако другия човек очевидно го заслужава. Освен това те са доста мързеливи, което често им пречи да постигнат целите си.

14

Това число принадлежи на онези хора, които вярват в абсолютната свобода без никакви ограничения. Не се опитвайте да ги ограничавате по никакъв начин, те ще изчезнат от живота ви завинаги. Доста избухливи са –  по-добре е да не попадате под гнева им, възможно е да пострадате. В пристъп на ярост, те абсолютно не могат да се контролират, за което по-късно съжаляват. Характерна черта е силната им сексуална възбуда, граничеща с похотта. Доста са влюбчиви. Дори и да са в стабилна връзка, винаги държат да се виждат с още един човек. Носителите на този цифров код често не успяват в бизнеса – 14 се свързва със загубата на материално богатство. Те трябва да управляват финансите си особено внимателно и най-вече да се доверяват на надежден партньор, чиято аура е в състояние да погаси неблагоприятни разходи.

15

Под това число се раждат изобретатели и мечтатели. По природа те притежат много таланти: от технически до поетични. Те успешно се реализират във всяка професия. За да разрешат най-трудните си проблеми обаче, те често нямат търпение и вътрешна дисциплина. Преживяват твърде много трудностите и проблемите. Въпреки това, те не са свикнали да изразяват открито недоволството си, предпочитайки да мълчат. Те са изключително чувствителни и реагират много болезнено и на най-малката критика. Представителите на този цифров код са с високо развити съпричастност и състрадание – те са много по-отзивчиви ким чувствата и болката на друг човек.

16

loading...