Разговор с Георги Жеков за медицината на новото време

В книгата ти “Медицината на новото време” си споделил с нас най-различни чудесни схващания и методи. Вярваме приложението им носи здраве, чистота и жизненост. Може би все пак...

593 0

В книгата ти “Медицината на новото време” си споделил с нас най-различни чудесни схващания и методи. Вярваме приложението им носи здраве, чистота и жизненост. Може би все пак си имал до споделиш повече. Моля, кажи ни кои са 3-те неща, които не си включил, а също са част от темата.

От написването на “Медицината” мина повече от една година, в която продължавам да правя различни експерименти с физическата си и ментална същност. В частта за пречистването не съм добавил опитността си свързана с използването на клизми за изчистване на дебелото черво, които се оказаха наистина много, много полезни. Всеки един ден, също така, работя и с моделите закодирани в ума си и наблюдавам все по-ясно как работи той и какви са начините за препрограмирането му. Третото може да бъде темата с хранителните добавки и до каква степен се нуждаем от тях в света, в който живеем. И трите ще разгледам подробно в някоя от следващите си книги.

Каква е медицината на бъдещето, какво си представяш, че ще бъде най-важното за бъдещото човечество, тогава когато всички станем по-разумни, здрави и чисти?

Най-важното ще бъде винаги знанието, както и привеждането му в действие. Съчетанието от двете със сигурност ще даде възможност да развием тези три добродетеля и те да станат неизменна част от живота ни.

Говори се, че в миналото се е плащало на лекарите, когато хората са здрави, като се разболеели – плащането спирало до възстановяване на здравето. Това само минало ли е или и възможност за бъдеще?

Виждам бъдеще, в което хората не се нуждаят от лекари. Бъдеще, в което всеки един човек ще разполага с необходимите основни знания, чрез които да се поддържа в едно наистина крепко здраве. Може би ще отнеме поколения, докато се случи, но вярвам, че е напълно възможно и ще дам всичко от себе си, за да помогна това да се случи.

Моля, сподели ни 12 практики, които да приложим, за да сме по-здрави.

loading...