Ретрограден Хирон: Всички рани ще бъдат излекувани

Ретроградният Хирон започва на 8 юли в Овен и ще продължи до 13 декември. Макар, че може и да не изглежда твърде дълъг период, заобикалящите го енергии привидно...

968 0

Ретроградният Хирон започва на 8 юли в Овен и ще продължи до 13 декември. Макар, че може и да не изглежда твърде дълъг период, заобикалящите го енергии привидно ще се проточат по-дълго.

За тези, които не знаят Хирон е астероид, подобен на планета. Първоначално се смяташе за един от спътниците на Сатурн, но с течение на времето се установи, че не е точно така.

Може и да не сте чували много за Хирон, но е много изявена фигура в небесния свят.

Този период сам по себе си е много интересен, тъй като се случва заедно с няколко други планети, които също са в ретроградно движение.

Сатурн, Юпитер, Нептун и дори Марс ще бъдат в обратна посока на движение за известно време.

Когато Хирон е ретрограден, всички ние сме принудени да погледнем навътре в себе си и да се примирим с миналото.

Когато този период започне ще забележим, че много от нещата, които искаме да останат скрити в нас, ще излизат на яве.

Ще бъдем принудени по един или друг начин да се лекуваме и трябва да направим всичко възможно, за да продължим да израстваме.

Ретроградният Хирон подхранва съзнанието

Дълбоките рани и травми в нас излизат, като потвърждение. Повечето от въпросите свързани с Хирон се отнасят до изоставянето и самооценката.

Важно е тези чувства да се прегърнат и да се потърси причината за тях. Често пъти болката не идва от там, от където си мислим, че произхожда.

loading...