Ретрограден Меркурий в Риби

На 05.03 Меркурий, планетата на комуникациите, мисълта и общуването, обръща своя ход и до 29.03 ще се движи ретроградно през знака Риби. През този период преценката ни няма...

481 0

На 05.03 Меркурий, планетата на комуникациите, мисълта и общуването, обръща своя ход и до 29.03 ще се движи ретроградно през знака Риби.

През този период преценката ни няма да е трезва и съществува риск от измама и объркване. Не ни се препоръчва да стартираме нови неща, да подписваме договори, да водим съдебни дела и да правим важни покупки.
Дните не са подходящи за медицински прегледи и изследвания, хирургически интервенции или стартиране на лечения.

По време на ретроградното движение на планетата е възможно да сме прекалено фиксирани в личния си мироглед, да губим гъвкавостта си и да ни е трудно обективно да преценяваме гледните точки на другите, което до голяма степен ще затруднява вземането на правилни решения. Заради това е важно да сме наистина внимателни и да не избързваме с действията и решенията си.
Много вероятно е също така да имаме объркване със средствата ни за комуникация и предвижване. За това е препоръчително да планираме нещата си по-рано и ако имаме важни ангажименти, да се презастраховаме, подготвяйки си резервен план.

Най-потърпевши от движението на планетата ще са подвижните знаци Дева, Риби, Близнаци и Стрелец, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни обърквания, хаос и неясноти по време на изпълнението на ежедневните задачи.

Не е изключено да се появят нови алтернативи и възможности както в личен, така и в професионален план, които не е изключено да са подвеждащи и е важно да останат нащрек, да са изключително внимателни и да не прибързват.

loading...