Ретроградeн Меркурий в Скорпион

Ретроградният Меркурий се оттегля днес в знака на Скорпион, където ще остане до 12 декември. Меркурий продължава да е ретрограден до 6-ти и след това започва да се...

216 0

Ретроградният Меркурий се оттегля днес в знака на Скорпион, където ще остане до 12 декември. Меркурий продължава да е ретрограден до 6-ти и след това започва да се придвижва напред, докато не навлезе в Стрелец на 12-и.

Когато Меркурий е в Скорпион, нашето мислене е задълбочено, разследващо и може би подозрително или скептично. Възможно е да преглеждаме или преоценяваме нашите финанси, взаимоотношения, страсти или мотивации.
Това е отличен период за връзка с нашите инстинкти, мотивация и „тъмна“ страна. Сега е моментът да изследваме нашите по-интимни и емоционални природи и как те засягат нашите процеси на вземане на решения. Това е време на повишена чувствителност или емоционален „радар“.

Трябва да се постараем да не се вмъкваме в параноична мисловна рамка или да разчитаме прекалено много негативност в това, което казват другите. Ретроградни периоди на Меркурий са склонни да ни изпратят в миналото за по-нататъшна или по-рано скрита информация, и докато е в Скорпион, това е особено вярно.

Меркурий в Скорпион ще се отрази най-добре на водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и на хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще финализират важни за тях проекти и ще получат заслужено възнаграждение.

loading...