Ретрограден Меркурий в Стрелец-Ето какво ни вещае този период

Меркурий е ретрограден, намира се в Стрелец и ще продължи до 7 декември. Тази фаза е позната с негативните си ефекти над комуникационните технологии, всякакви подвижни механизми и...

451 0

Меркурий е ретрограден, намира се в Стрелец и ще продължи до 7 декември.

Тази фаза е позната с негативните си ефекти над комуникационните технологии, всякакви подвижни механизми и общо взето всякакво предвижване и общуване.

Основните противоречия в този период

Можем да очакваме проблеми и предизвикателства при работа са комуникации, числа или придържането към график.

Въпреки по-голямата вероятност да се случат тези неща, това не се отнася за всички ситуации. За голяма част от хората, тези енергии няма да бъдат проблематични.

Периода на ретрограден Меркурий може да ви предостави възможност да възобновите работа по вече започнат проект, задача или идея.

Това може и да е период да подновите връзки със стари приятели, семейство, любовници или други хора, които не сте виждали от известно време.

По-дълбокото значение на Ретрограден Меркурий

Това може да е период, в който да промените мирогледа си.

В някои случаи това води до почти незабележима трансформация, а в други до значителна метаморфоза, в зависимост от астрологическата ви диаграма.
В двуседмичния период след Ретроградния Меркурий ние продължаваме с нови яснота, настроение, както и идеи, които ще се развиват с течение на времето.

loading...