Ретрограден Плутон в Козирог: Променете това, което не харесвате!

Ретроградният Плутон в зодиакалния знак Козирог от 20 април до 28 септември 2017 година е свързан със социалния статус, кариерата, дисциплината, трудолюбието, практичността, зрелостта, икономическата сила, отговорността и...

1973 0

Ретроградният Плутон в зодиакалния знак Козирог от 20 април до 28 септември 2017 година е свързан със социалния статус, кариерата, дисциплината, трудолюбието, практичността, зрелостта, икономическата сила, отговорността и самоконтрола. Този знак има бавна енергия, но за сметка на това постоянна и непроменяща се. Ако има някакво забавяне, то се случва заради изключителната предпазливост на Козирога – той не обича да рискува.

Песимист е, но този песимизъм се използва за проверка на реалността. Характерни са акцентите върху чувството за дълг и отговорността.
Плутон с удоволствие осветява и най-тъмните ъгли на душата, показвайки какво се крие под повърхността. Въздействието на транзитите на планетата карат кардинално да се преразгледат начинът на живот и отношението към самия себе си.

В астрологията планетата управлява знака Скорпион. Ние може да летим към висините, да възкръснем от пепелта или да пълзим по земята, изпитвайки ненавист и отчаяние. Плутон дава възможност да проявим своите най-добри качества, а може и най-лошите, изборът както винаги е лично ваш!

Плутон има силно отношение към трансформацията и промяната, по отношение на Козирога това ще се реализира чрез борба за власт. Планетните транзити служат като катализатори, даващи възможност за промяна и реконструкция, така те стимулират развитието. Трябва да се знае, че трансформацията, чийто проводник се явява тази планета, е неизбежна. Ако се опитате да я предотвратите, енергията на Плутон ще се излее върху вас със страшна сила и последствията могат да бъдат разрушителни.

loading...