Ретрограден Сатурн: Сериозни промени за кардиналните знаци

Ретроградният Сатурн ще ни накара да разгледаме темите структура, традиции, отношение към авторитетите по един нов начин. Ще имаме възможност да разберем кога външния авторитет е ценен и...

895 0

Ретроградният Сатурн ще ни накара да разгледаме темите структура, традиции, отношение към авторитетите по един нов начин. Ще имаме възможност да разберем кога външния авторитет е ценен и кога ни пречи, кога се крием зад авторитетите, за да не показваме колко сме слаби и как ние се опасяваме да станем авторитети в собствения ни живот.

Сатурн се обръща в най-силния си знак, този на Козирога, и затова може да се очаква, че осъзнаванията ще са много сериозни, особено за кардиналните знаци – овен, везни, козирог и рак. За щастие или нещастие този процес ще се случи пак, Сатурн отново ще е ретрограден в този знак и догодина и затова осъзнаването на проблемите няма да се случи само тук и сега, а ще е един продължителен процес.

Важни решения, които не сме взимали и сме забавяли умишлено, сега могат да изискват решение и е възможно да ни тежат и да трябва да се справим с тях, а да нямаме сили.Процесите ще изискват много повече време и концентрация.

Ретроградният Сатурн винаги дава забавяне, а в забавянето сега се крие ключа към решението.

В момента не е добра да се стартират нови процеси, а да се анализират тези, които са се случили до момента.

Целта ни е да намалим опциите и да направим всичко възможно най-просто, за да ни е лесно на самите нас.

Темата за възстановяванена нещо старо – идея, проект, мисия – всичко това може да е много ценно в момента.

loading...